Besplatni pedijatrijski pregledi

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
bibičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 10, 2011 7:59 pm

Besplatni pedijatrijski pregledi

Post od bibičica »

Moja dobra drugarica radi u Beogradskom KBC-u.Pošto imam probleme sa mladežima,svetle sam put,a mama mi je operisala 2 mladeža malo paničim....Ovog meseca imaju akciju besplatne dermatoskopije i to prave,pa me je drugarica to i rekla i ja zakazala telefomnom u svom terminu,za ne poverovati,prava mikro kamera,fenomenalan pregled od dobrih 20ak min.,sve ok na svu sreću!!!
Ali zašto ovde pišem!Uzela sam njihove flajerčiće,kad ono svake subote besplatan pedijatrijski pregled sa ekg-om radi prof. dr Bašo Cerović,pa to je moj kardiolog iz mladosti,a subotom im je UZ srca za decu po zaista smešnoj ceni,a radi ga baš prof.Cerović
A sada znate li ko je prof.Cerović?To je pedijatrijski kadriolog koji je jedini imao pravo potpisa za sve pacijente iz bivše Juge da idu na operacije srca bilo gde u svet....Dok on ne potpiše ništa.I jedini koji nikada nije uzeo ni čokoladu za mito.To znam,jer sam mu bila pacijent :D
Svako ko ima bilo kakav problemčić sa detetom neće zažaliti,a naročito ako dete ima kardiološke probleme.Na kraju ništa ne košta,ali je stvarno vredno čuti njegovo mišljenje...
Prosto nisam mogla da ne podelim ovakve divne vesti sa svima Vama.
A da,da ne zaboravim,očni lekar radi besplatne preglede četvrtkom,naravvno puno je dečice,sam je potrebno da im se zakaže.Ja sam potpuno oduševljena,što zbog Cerovića,što zbog činjenice da bez dinara i bez čekanja možeš da obaviš preglede na takvom mestu.Stvarno sam fascinirana.
Toliko od mene!
Pozdrav svima i da Vam deca budu živa i zdrava!
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: Besplatni pedijatrijski pregledi

Post od dolce-vita »

Hvala Bibicice, a gde tacno u KBC-U?Je li rade i ortopedske preglede :D mislim ne kardiolog, vec da li ih uopste imaju?
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
bibičica
Novi član
Novi član

Post od bibičica »

Pa to je ovaj novi ekstra privatni BC na N. Beogradu,ali imaju svašta besplatno i sve je na zakazivanje.
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

Post od dolce-vita »

Pa, to je verovatno neka promocija novootvorene privatne klinike, ako te ja dobro razumem :D Je l' imas neki broj tel. da nam das, izvini sto te smaram, ali ja sam zainteresovana,a verovatno bi i drugima na ovoj temi znavilo.

Slika
bibičica
Novi član
Novi član

Post od bibičica »

Ma ne smaraš.taman posla,imam broj
011 33 13 913
www.bgdkbc.com
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

Post od dolce-vita »

Hvala :D

Slika
Odgovori