Masna, belo-zuckasta, smesa na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 16, 2011 12:34 pm

Masna, belo-zuckasta, smesa na penisu

Post od Mello »

Postovani

Pre izvesnog vremena primetio sam da kada povucem kozicu na penisu na glansu i ispod neku kao masnu smesu, koja mirisom asocira na urin. Primetio sam da se ista javlja uglavnom ako dan-dva ne stignem da se istusiram ( zbog rada na terenu ) retko kad posle odnosa.
Boja je nekada bela nekada zuckasta, veoma lako se skida, kako vodom tako ubrusom, a podseca kao kada se koza raskvasi posle tusiranja pa se prljavstina lako skida trljanjem. Takodje primetio sam da se redje javlja kada prilikom uriniranja kozicu povlacim nego kada ne cinim to. Dakle nije neka izraslina, tackice ili tome slicno vec kao tecnost koja prelazi u masan oblik

Bio bih veoma zahvalan na odgovoru sta je to, jer ranije nikada nisam imao taj problem, a sada mi je 24 god
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Masna, belo-zuckasta, smesa na penisu

Post od Dr011 »

moguce je da se radi samo o smegmi - to je produkt koji se normalno nakuplja ispod kozice ukoliko se penis ne pere redovno, penis treba prati svaki dan! ono sto treba iskljuciti je eventualno postojanje neke infekcije, pogotovo ako si imao pre toga nezasticene seksualne odnose...za sad se trudi da dobro odrzavas higijenu, znaci svakodnevno pranje ispod kozce vodom i sapunom, pre nego sto vratis kozicu dobro osusi...i pri mokrenju isto vodi racuna da ispod ne ostaje mokro, povlaci kozicu prilikom mokrenja...ako ne bude poboljsanja u skorije vreme, javi se onda lekaru da se ispita postoji li infekcija i ako je ima da se ona adekvatno leci...
Odgovori