Triper - pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Nesrecko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2011 6:56 pm

Triper - pomoc

Post od Nesrecko »

Bio bih vam zahvalan za malu pomoc. Posle 3-4 dana od sexualnog odnosa imam crvenilo na unutrasnjosti kozice uz glavic. Tu se cak ujutro skupi nekakav gnoj zuckasto zelene boje a i vrh penisa me pomalo pecka. Dok mokrim ne mogu da kazem da osecam peckanje i nekakvu bol. Uzeo sam hemomicin od 500 mg da pijem bez konsultovanja lekara. Molim Vas za savet.
PS. Znam da moram kod urologa ali do ponedeljka ne mogu nista pa bih Vam bio zahvalan za savet.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Triper - pomoc

Post od tamaraft »

Po svemu shto ste opisali nema govora o gonoreji, verovatno ste zaradili gljivichnu infekciju koju cete upotrebom antibiotika samo pojachati!

Prekinite sa terapijom, kakvom god! Higijena, nistatin mast, izbegavajte secere i nikotin para dana!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori