Zasto ocevi ne mogu ostati u bolnici sa decom

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
vrockov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 10:10 am

Zasto ocevi ne mogu ostati u bolnici sa decom

Post od vrockov »

Nocas sam odveo dete u bolnicu zbog visoke temperature. Izuzetno neljubazni lekar ju je pregledao i konstatovao citiram -posto vi ne mozete da joj oborite temperaturu mi mozemo, da li hocete da dete ostane ili ce te da potpisete da je vodite kuci- . Bez ikakvog objasnjena me je stavi na ovakvu dilemu. Posto mi je supruga takodje bolesna ostala je kod kuce, a po recima istog doktora bake od 62-63god su stare zene i ne mogu da ostanu sa detetom. Da jos napomenem da devojcica ima 3godine. Mene uz objasnjenej da je takvo pravilo nisu primili. Pitanje da li je to pravilo, ako jeste zasto i dokle ce ta diskriminacija da traje.... unapred hvala
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Zasto ocevi ne mogu ostati u bolnici sa decom

Post od Dea »

Svaki put mi je zao kad ovako nesto procitam. Znam da u Srbiji od toga prave bauk i da iz nekog razloga to tako funkcionise (iako uopste ne mogu da shvatim smisao istog). Sva sreca pa u bolnicu idemo ovde u Nemackoj gde te gluposti nema!!!!
melita keller
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am

Post od melita keller »

Kakav uzas neznam zasto tako nesto ne bi bila naj normalnija stvar.E doktori gde ce vam dusa, ne znam iz kog ste grada al u Novom Sadu je to dozvoljeno, prijatelj mi je bas juce izasao iz bolnice sa cerkicom isto od 3 god mama je trudna pa nije mogla da bude na infektivnom sa njom ali u sustini damo su ih pitali ko ce ostati, nisu uslovljavali.
vrockov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 10:10 am

Post od vrockov »

Iz Zrenjanina sam. Nisam napomenuo da se sve to desavalo u 00.30h pa mozda smo probudili doktora .... ja sam se izvinuo ali nije delovalo... sutradan kad je moja tast nazvala prijateljicu koja radi kao medincinska sestra na istom odeljenju da je upita zasto ne mogu bake da budu sa detetom, doktor joj je odgovorio zasto otac nije to pitao odmah... mislim ko sad koga ovde da prostite zeza...

Na svu srecu dete je dobro i izaslo je iz bolnice juce oko 14h, ali doktori se nisu udostojili da je obidju od vizite u ponedeljak ujutro do vizite u utorak ujutro... ne znam da li je to normalno ali meni svakako ne zvuci... na svu srecu dete je sad na sigurnom, kod kuce.. hvala svima na razumevanju..
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Dragomi je sto je dete dobro a sto se tice doktora probudio se on ili ne ja bih imala par reci za njega koje nisu primerne za ovaj foru ali mogu ja to i u slikovitom smislu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pardon unapred ali gde cemo mi sa natalitetom na ovaj nacin uzas kad u jednoj drzavi ni za decu nebrinu!
Odgovori