Pozdrav,
u oktobru sam imao artroskopiju lijevog koljena, zbog promjene na sinoviji sa unutrasnje strane. Biopsijom je utvrdjeno da je promjena benigna. Malo vise od mjesec dana posle operacije, otisao sam na rehabilitaciju koja je trajala 20 dana (u institutu Igalo). Kvadriceps je ojacao ali jos uvijek nedovoljno da bih mogao da trcim (koljeno je u julu i avgustu bilo imobilizovano cirkularnim gipsom - zbog velikog otoka koljena i losih dijagnoza - od avgusta pa evo do danas jos se nijesam usudio da potrcim). Posle povratka iz instituta, napravio sam pauzu sa treninzima. Krajem decembra, naglo sam poceo sa istezanjem kvadricepsa posle cega sam opet dobio bol i otok. Otisao sam kod doktora, rekao mi je da odmaram 10 dana i nakon toga pocnem lagano vjezbe. Poslusao sam ga, poceo vjezbe posle 10-ak dana, i opet isto.. Opet 10-ak dana odmora, posle cega nijesam radio vjezbe, nego samo forsirao setnju. I evo sad opet sjedim sa lijevom nogom u horizontali. Otok se dosta smanjio za ova dva dana lezanja, ali ne znam sta da radim da izbjegnem ovo ubuduce. Kako najbolje da ojacam zglob, da se ovo vise ne desava?
Hvala
Nakon operacije lijevog koljena
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Nakon operacije lijevog koljena
Da napomenem da imam 24 godine.