Cesto i ne suzdrzivo mokrenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
matejja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 13, 2010 11:21 am

Cesto i ne suzdrzivo mokrenje

Post od matejja »

Imam 31, a uskoro ce biti 32 godine.
Pre par meseci mi se desilo da imam krvavo i bolno mokrenje,
a povrh svega i jako cesto i gotovo ne suzdrzivo.
Pretpostavio sam da je u pitanju krenuo neki pesak iz bubrega, s'obzirom da sam tih dana intezivno pio sok od drena za koji kazu da razbija kamen, i koji je tom prilikom predpostavljam ostetio mokracni kanal pa je zbog toga doslo do pojave krvi u mokraci. Naime osim krvi primetio sam i zgrusanu krv takodje u mokraci.
Mokrenje je bilo jako bolno uz malo izmokravanje ali cestom potrebom za mokrenjem. Kada bi se pojavila potreba za mokrenjem, gotovo istog momenta sam morao da mokrim jer nisam mogao da zadrzim mokracu.

Sada je sve to proslo osim sto jos uvek se cini mi se javlja potreba za mokrenjem nego ranije kao i to da i sada ponekad kada se javi potreba za mokrenjem gotovo istog momenta moram da mokrim jer je tesko da iskontrolisem tu potrebu. Ono sto trenutno osecam jeste blago peckanje u mokracnom kanalu pri samom zavrsetku kanala kao i nemogucnost kontrolisanja tog misica koji kontrolise mokrenje.

Moje pitanje je, sta bi to moglo da bude i kako da resim taj problem?

PS. Nisam pio nikakve lekove niti cajeve a mokraca kao da ima i neki malo karakteristicniji miris nego ranije, rekao bih kao da je kiselija.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Cesto i ne suzdrzivo mokrenje

Post od Dr011 »

obavezno se javi lekaru, potrebno je da das mokracu na analizu i da se uradi pregled i ultrazvuk urinarnog trakta!
Odgovori