Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pozdrav svima,
Imam poroblem sa nekakvim bubuljicama ili aknama. Prvi put se pojavilo na testisima i tad je doktor diagnostifikovao kao upaljenu dlaku, koja se jako inficirala. Bilo je velicine pola oraha....Posle mazanja kreme Fucidine i 10tak bolnih dana to je samo puklo i provalilo se, bila je komaktna masa. Nakon 15tak dana opet ista stvar, dobijam uput za urologa i urolog predlaze istu kremu Fucidine. Treci put se pojavilo na spoljasnjem delu sake. Doktor kaze da me je sigurno nesto ujelo? Inficiralo se, opet je bilo velicine pola oraha, ruka naduvena. Uz antibiotike se sredilo. I sad po cetvrti put se javlja ispod pazuha.
Sve ovo se desava u razmaku od 6 meseci. Po meni to nije slucajnost kako misli moj doktor. Inace imam jako suvu kozu, sa cestim ekcemom.
Ako neko ima neki predlog, bio bih jako zahvalan. Pocinje jako da mi smeta, a svaki pregled me kosta 50e, a stvar se ne resava
Bio sam danas kod dermatologa i opet antibiotici Pyostacin, i antiseptik sprej Biseptine. Po meni samo lokalno resavam problem. Za ekcem sam dobio kremu Efficort i Atoderm. I dobio sam uput za laboratoriju da proverim secer i gvozdje. Isto to sam i prvi put radio i bilo je ok. Trazio sam da mi rade bris, ali nije htela posto je preskupo...
Sto se tice izgleda, pocne kao bubuljica i zatim raste do velicine pola oraha. Crvene boje i puno je gnoja, zuckasto-zelenkaste boje.