Isjrivljeni penis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Isjrivljeni penis
Zdravo.Imam 43 godine i sada sam nepusac.pre otprilike 5 godina prestao sam da pusim i za tri meseca ugojio se 30 kilogramaSecer u krvi se povecao,nisam mogao da se krecem,problemi sa prostatom itd.To je trajalo neke 2-2,5 godine.Resio sam da smrsam i drzao dijetu.Nakon 4 meseca smrsao sam 25 kilograma,ali su se tada pojavili neki problemi.Posto mi je ranije levo rame iskakalo sada se pojavilo takozvano "smrznuto rame".Nemogucnost da pomeram kompletnu ruku iz ramena.Jednostavno preko noci.Takodje mi se i penis iskrivio u levu stranu nekih 3-4 cm od glavica prema korenu.I to izgleda dosta neprirodno.Prakticno se to desilo preko noci.prva 6-7 dana sam imao bolove,medjutim i oni su prestali.Vezbanjem sam funkciju ramena povratio i mazanjem masti od konjske placente.Medjutim kod penisa je ostalo isto.ostao je zakrivljen ali su bolovi nestali.Nemam problema prilikom seksualnih odnosa.Molim Vas da mi kazete sta mi je dobro da radim.Napominjem da imam ponekad problema i sa prostatom.Hvala.
Re: Isjrivljeni penis
sto se tice penisa, verovatno se radi o Pejronijevoj bolesti (na engleskom Peyronie's Disease ako hocete da potrazite o tome po netu)...ako problem nije veliki i ako nemate nikakvih smetnji prilikom odnosa, nemate bolove i sl. onda se ne mora leciti, a ako imate smetnje lecenje tog problema je operativno...bilo bi dobro uraditi pregled penisa tako da savetujem odlazak urologu...