bol u testisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
bol u testisu
imam problem,jedan testis mi je visi od drugog i imam neugodan osecaj (slab bol) u predelu testisa i donjeg stomaka! ali me ne boli testis vec valjda vene i desni testis mi se nekako cudno uvrce i tad i on stvara neugodan bol! sta bi to moglo biti i dali je opasno?
Unapred hvala!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: bol u testisu
Bol u testisu moze ukazivati na vise stvari...od torzije testisa, do prosirene vene i tako dalje.
Obavezno se sto pre javite urologu.
Obavezno se sto pre javite urologu.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nije opasno, nije torzija testisa jer je kod torzije (uvrtanja) testisa bol jak i nepodnosljiv, verovatno je peteljka testisa malo duza i omogucava da se testis vise pomera. Ako si uznemiren, mozes da odes na pregled kod urologa jer bez pregleda se stvarno vise od ovog ne moze reci.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Idi OBAVEZNO shto pre kod doktora!
Moj drug je imao slichne probleme , i ispostavilo se da je najgore moguce bilo u pitanju..
((
Bolje idi i proveri...
Moj drug je imao slichne probleme , i ispostavilo se da je najgore moguce bilo u pitanju..

Bolje idi i proveri...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 2:58 pm
Da li neko ima preporuku za dobrog urologa?
Imam slican problem a ne ide mi se kod bilo koga
Imam slican problem a ne ide mi se kod bilo koga
ko zna ko je bilo ko---vazno je da krenes kod nekog a ne da cekas,,,
Da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde...
Elem, pre par dana mi se pojavio blag bol u desnom testisu... Tj. ne mogu bas da procenim da li je sam testis ili vrpca, ali bol odatle negde dolazi. Na moje pipanje deluje sve ok, nema razlike izmedju levog i desnog. E sad ono glavno, bol se pojavio manje vise istovremeno sa prehladom, nisam imao temp, ali su mi grlo i nos jako upaljeni bili sa dosta sekreta. Da li su te dve stvari mozda povezane? Sta moze biti? Da li je moguce da sam i dole nesto "prehladio"?
I da, znam da treba otici kod urologa, ali da li ima svrhe raditi analize s obzirom da imam akutnu prehladu? Da li da sacekam malo? Ako bol prestane, da li da u svakom slucaju odem?
Rizicni seksualni odnosi nisu moguci uzrok...
Elem, pre par dana mi se pojavio blag bol u desnom testisu... Tj. ne mogu bas da procenim da li je sam testis ili vrpca, ali bol odatle negde dolazi. Na moje pipanje deluje sve ok, nema razlike izmedju levog i desnog. E sad ono glavno, bol se pojavio manje vise istovremeno sa prehladom, nisam imao temp, ali su mi grlo i nos jako upaljeni bili sa dosta sekreta. Da li su te dve stvari mozda povezane? Sta moze biti? Da li je moguce da sam i dole nesto "prehladio"?
I da, znam da treba otici kod urologa, ali da li ima svrhe raditi analize s obzirom da imam akutnu prehladu? Da li da sacekam malo? Ako bol prestane, da li da u svakom slucaju odem?
Rizicni seksualni odnosi nisu moguci uzrok...
mozda je bol samo refleksne prirode, pogotovo ako si se naprezao, kasljao...u svakom slucaju prati, ako bol ne prestane uskoro naravno javi se na pregled, bez toga nema zakljucka o cemu se radi...