Problem sa ramenom

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Toza2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:09 pm

Problem sa ramenom

Post od Toza2 »

Vec dva meseca imam bolove u ramenu, inace imao sam udarac u rame. Bol se javlja pri podizanju ruke, povecava se kad pokusam ruku da zabacim u nazad. Problem je sto ne mogu tacno da odredim bol u smislu da li me boli misic ili nesta ispod njega,uglavnom javlja se u prednjem delu ramena pa sve do bicepsa to jest iznad bicepsa. Isao sam kod fizoterapeuta, dao mi je fastum gel da mazem ali ne pomaze. Cini mi se da mi je lakse kad masiram rame
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa ramenom

Post od tamaraft »

Obratite se terapeutu koji zna svoj posao a ne da vam kaze da mazete fastum i posalje vas kuci!

U pitanju je verovatno povreda ligamenata koju cete sanirati samo radom sa terapeutom i vezbanjem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa ramenom

Post od Nikola11 »

Fastum-cini cuda :D :D :D . Strasno
Poslusajte savet i sto pre kod lekara tj.terapeuta
Odgovori