bol i "sapunica" u plucima

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

bol i "sapunica" u plucima

Post od pajarista »

mene vec oko 20-tak dana muci gusenje i bol u grudima, "gornji deo" pluca i levo i desno... nekad i pri pokretu a sada kad citam sve ovo i izmerim temp., tacno 37... bio u petak kod doktorke, slusala mi pluca, nema nista...
u pon kupim aminofilin u apoteci po savetu tog farmaceuta, i sve mi je bolje. samo ostao strah i tih 37c..
gde da idem? vidim, mnogi i snimali pluca i opet nista.
kad legnem posle oko pola sata sistim i nesto zvuci kao da imam neku penu.. kad se iskasljem, prestene... :roll:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: bol i "sapunica" u plucima

Post od drbgd »

da idete na pulmoloski pregled, u nadlezni ATD. ako ste iz BG, to je KBC Zvezdara, u ***** Burdzevica
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

R_i_f_a_t_a Burdzevica

(ne znam zasto mi automatski server cenzurise)
pajarista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 1:38 am

Post od pajarista »

hvala, idem sutra, a ul je sada presevska!
nasao na mapi bgd.. ex ***** b.....
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

a ja uvek imam vazduh ispod rebara pa kad pritisnem podrignem i lakse mi---snimao pluca i sve ok--
kazu moguce na nervnoj bazi---jel moguce ???????
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

malo se popravlja situacija --nadam se da je samo na nervnoj bazi--uzimam terapiju i strpljenjeee
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

da napomenem-uvek ujutru imam ispljuvak makar nekoliko puta cim ustanem al kao pljuvacka uglavnom-uzimam bronho sirup vec par meseci----i to mi se desava godinama povremeno---kad odem na more prestane
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

a probadanje u plecima nekad malo malaksa ili se izgubi pa opet ponovo---iako nemam bas gde da se prehladim--poceo sam da uzimam propolis kapi i da ispiram grlo i kao da mi bolje i ispljuvak kao manje grudvice-zuckaste-ito samo ujutru--
Vazduh i dalje kao pod rebrima i kad podrignem lakse mi---i dalje sam na terapiji BROMAZEPAM I EGLONIL I SALOZOPIRIN ZA KOLITIS--
HELIKOBAKTERIJU SAD TREBA DA PREKONTROLISEM-proslo je 6 meseci mada ne osecam da mi je puno bolje
SVAKI SAVET JE DOBRODOSAO
Odgovori