par pitanja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
aduka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 2:04 pm

par pitanja

Post od aduka »

Zdravo svima.Moj problem je sljedeci,jedan testis se nalazi gore dok je drugi dole kada normalno stojim :S i isto tako kada sam dugo vremena na jokoj zimi zna mi se desiti da mi se testisi kao produze i ceto zna boliti oko dan ako vrsim pritisak na njih.Je li to normlano.Hvala.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: par pitanja

Post od Dr011 »

testisi ne moraju da budu na istoj visini u mosnicama, oni se vec prilagode kako im je najzgodnije, ali ono sto je bitno je da oba budu spustena u mosnice, da to sto kazes "gore" ne znaci da je on stalno visoko podignut uz telo...kad je toplo mosnice se opuste i testisi vise nize, a kada je hladno mosnice se zategnu i priblize testise telu...ne kapiram to kako se testisi produze? na testise ne treba vrsiti pritisak, a treba izbegavati da pritisak vrse i ves i odeca...ako postoje bilo kakve nedoumice u vezi s testisima najbolje je otici kod lekara na pregled, jer samo pregledom se moze imati pravi uvid...
Odgovori