Ovako:Sve dok nisam krenuo u srednju skolu imao sam cisto lice kao papir,tackicu ni jednu nisam imao na licu,a onda 1 nedelja u srednjoj skoli,preko noci odjednom su mi po celom celu izbile bubuljice.Kada sam pitao oca zasto mi izlaze bubuljice on kaze da mi je to nasledno od njega,da je on tako u moje godine imao bubuljice na licu.E sad,imam i na ledja,i to mi je otac rekao da je sve to nasledno i da ne brinem da ce proci.Sada zelim vas da pitam,kako da se resim tih bubuljica,molim vas kao Boga da mi pomognete.Koristim neku Garnier kremu dve tube,1 tuba kao nema maska 3 u 1 a druga krema posle te maske,neka Hrvatska krema.Posle su mi rekli da to batalim da uzmem crveni glicerinski sapun od lubenice,kazu da ce za 2 nedelje da mi osusi sve bubuljice.koristim i neki ColpoDermGel protiv akni.Dakle molim vas da mi pomognete kako da se resim bubuljica,izgleda grozno,i svi me pitaju sta ti je to bre po licu,jer znaju da sam uvek imao cisto lice.Imam dosta po celu neke crvene,izgleda da su akne,i po obrazima imam,i sve neko crvenilo oko kosa i oko usta,ali to sada nestaje od ovog ColpoDermGel-a