Discus Hernia - magnetna rezonanca

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
bvujacic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 20, 2010 9:00 pm

Discus Hernia - magnetna rezonanca

Post od bvujacic »

Imam DH od pre 4 godine i posto imam pojacane probleme sa ledjima hteo bih da odradim ponovo MR lumbalnog dela. Da li neko moze da mi preporuci gde to da odradim i dobijem dobru dijagnozu i tumacenje doktora koji tumaci snimak? Nasao sam dosta privatnih ordinacija u Beogradu koje imaju magnetnu rezonancu i otprilike su iste pare u pitanju, samo me zanima gde cu dobiti i dobru analizu tih snimaka.
Unapred zahvalan.
enterokoka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 9:57 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Discus Hernia - magnetna rezonanca

Post od enterokoka »

Licno nemam pojma, ali da podelim svoje razmisljanje. Znam da su jeftiniji u Euromedicu, http://www.euromedic.rs/ i tamo mi je, doduse ne MR već ultrazvuk abdimena, radio bese Jovančević, ali deluje mi ok lik.

Pa ako neko ne da bolji savet, isla bih kod njega, jer i sama trebam ici na magnet...
Odgovori