Temperatura-nalazi uredni

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sjuzan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 07, 2011 8:02 pm

Temperatura-nalazi uredni

Post od sjuzan »

dete mi ima 2 godine. u julu je imao febrilne konvulzije, od tada svaki mesec ima virusne i bakterijske infekcije popracene sa temperaturom. Zadnje sto je imao pocev od 4.12 upalu grla da bi nakon par dana ustanovili da ima upalu uha. To je proslo i bio je desetak dana je bio dobro, onda 25.12 upala grla gde smo tesko skinuli temperaturu a bila je 39,2. Onda je opet bio dobro, a danas u podne temperatura 38,7. Bili kod lekara i posto ide iz infekcije u infekciju uradili analizu krvi i mokrace i sve je u redu. Nema terapije. Kaze da skidamo temperaturu. Ali od cega moze da dolazi temperatura? Petice mu nisu jos izrasle malo su nabujele, ali neverujem da to prouzrokuje tako visoku temperaturu.
Kaki redovno, ali u zadnje vreme ima na pocetku trdu stolicu pa nekad pocne i plakati. Inace ishrana mu je raznovrsna sa puno voca i povrca. Sad je dobio neki sirup pa cemo videti da li ce pomoci.
Evo i sada ima 38,5. Da li neko ima slicno iskustvo.
Razmisljala sam i da ga odvedem kod homeopate, da li neko ima iskustva sa tim? Neznamo vise sta da radimo, kao da ima neko zariste u sebi.
sjuzan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 07, 2011 8:02 pm

Re: Temperatura-nalazi uredni

Post od sjuzan »

Moj decak od nocas opet ima temperaturu 38,6. Dr. kaze da ima slajma i dala mu je Bisolvon.
Odgovori