Zakrivljenost

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Fazz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 4:29 am

Zakrivljenost

Post od Fazz »

Evo citao sam i ja onih 5 strana u slicnoj temi, imam isti problem.

Imam 15 god. i ide mi u penis mi je zakrivljen u levu stranu. Sad ja cujem da je to normalno al ne znam kolika zakrivljenost je normalna. Sad bas razmisljam da stavim slike...

Veoma sam zabrinut, stvarno ono.. Bojim se da nije nesto vise od krivljenja, kad naslonim khmkhm uz stomak vidi se kako vuce na levo, i ta kako da kazem "glavna zila" (oblik valjka verovarno) mi je vise na levoj strani nego na desnoj. Malo sam "ispitivao" xD u kupatilu i vidim da celu bananu mogu da iskrivim u levo jako lako, ne mislim samo da iskrivim nego kao kad zasrafljujes sraf (samo zamisliti kao da ga moras zavrnuti od dole). Tesko je objasniti kao sto vidite.. Nemam sa kim da "uporedjujem" da li je ta stvar sa zilom ili sta vec normalna.. malo mi je pederski i neprijatno da pitam druga pa tako i roditelje.. I sve se bojim za seksualni odnos, i ako se riba ne smeje sto sam procitao da se par likovima smeju, sto je sranje, kako da imam odnos? Mislim mogu ja 'gurnuti' al ne mogu pravu posto je nakrivljen na levo, jedino da stanem bukvalno ulevo od ribinog dupeta pa bi onda mogo da udje do tacke gde se 'prelama'.

Znaci sizim bre.. da li ima neko nesto da kaze? Ako vam nesto nije jasno probacu da pojasnim, a mozda stavim i slike uskoro. Hvala unapred svima!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Zakrivljenost

Post od Vragolasta Amfibija »

Mozes da opisujes koliko hoces, bez slika tesko da iko zaista moze da razume.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori