Peruuuuuuuuuut
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Peruuuuuuuuuut
Molim da mi neko pomogne. Imam 20 godina, i imam nenormalan problem sa peruti. Milion sampona sam isprobala, nijedan nije pomogao. Glava me svrbi, cak se pojavilo i crvenilo. Ranije sam samo leti imala perut i kao neke naslage peruti na glavi, ne znam kako da objasnim, a sada vec godinu dana imam isti problem i ne mogu da ga se otarasim. Koji sampon ili sta mi preporucujete? Hvala
Re: Peruuuuuuuuuut
Za pocetak ne misli o tome,i ne gledaj i ne obracaj preveliku paznju,smanji stres.... 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Salsun Blue u apoteci, dva puta mesechno a ostala pranja srebrni elseve shampon za mushkarce protiv peruti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
godinama sam imao isti problem, sve probao... nema sampona koji nisam kupio. jos mi ih je puno kupatilo (i jos po nesto..)
kamilica, kamilica!!!!
kupi u biljnoj apoteci ili u nekoj prodavnici "zdrave hrane" na meru, (onaj u kesicama je tuzan, mucen, jadan..)
100-200 gr pa skuvaj u 1 lit 2-3 pune supene kasike kamomilae flos (ta divota na latinskom..), pa pusti da se smlaci, procedi pa kad
operes kosu nekim blagim decjim samponom -isperes kosu vodom i na kraju sa kamilicom. pa javi za jedno mesec kako je bilo...
prestaje i svrab i cesanje i perut i masna kosa... pozz
kamilica, kamilica!!!!
kupi u biljnoj apoteci ili u nekoj prodavnici "zdrave hrane" na meru, (onaj u kesicama je tuzan, mucen, jadan..)
100-200 gr pa skuvaj u 1 lit 2-3 pune supene kasike kamomilae flos (ta divota na latinskom..), pa pusti da se smlaci, procedi pa kad
operes kosu nekim blagim decjim samponom -isperes kosu vodom i na kraju sa kamilicom. pa javi za jedno mesec kako je bilo...
prestaje i svrab i cesanje i perut i masna kosa... pozz
probaj sa domacim sapunom ili KATRANSKIM--mislim da ga ima u bozen-apotekama
pozdrav,
koliko je tacno da posle izvesnog vremena treba menjati sampone protiv peruti jer se koza navikne (tj uzrocnik peruti)?
ja sam koristio vichy zeleni sa selenom (jednom nedeljno) i plavi vichy dercos za frekventno pranje (svaki dan)...
radili su posao 2-3 godine ali vidim da se pomalo belog snega pojavilo tu i tamo, pa bih da promenim sampone...
jel mozete da mi preporucite neke kvalitetne sampone protiv peruti i pranje kose svaki dan od nekog ozbiljnog proizvodjaca medicinske kozmetike...?
pozdrav i hvala
koliko je tacno da posle izvesnog vremena treba menjati sampone protiv peruti jer se koza navikne (tj uzrocnik peruti)?
ja sam koristio vichy zeleni sa selenom (jednom nedeljno) i plavi vichy dercos za frekventno pranje (svaki dan)...
radili su posao 2-3 godine ali vidim da se pomalo belog snega pojavilo tu i tamo, pa bih da promenim sampone...
jel mozete da mi preporucite neke kvalitetne sampone protiv peruti i pranje kose svaki dan od nekog ozbiljnog proizvodjaca medicinske kozmetike...?
pozdrav i hvala