bubuljica na penisu - molim za pomoc
bubuljica na penisu - molim za pomoc
imao sam sexualni odnos sa relativno slabo poznatom osobom pre 2 nedelje, bez zastite, prvo mi je izasla jedna mala bubuljica na korenu penisa, kao na korenu dlake, koju sam malo iscedio, znaci bez tegoba, bolova svraba, i koja se povukla bukvalno za 2 dana, i sada je izasla jos jedna takva ne na istom mestu vec blizu i izgledaju bas kao bubuljice na licu ili ledjima, znaci kao gnojnice koje puknu na dodir naprave malu krastu i nestanu za 2 dana... imam li razloga za zabrinutost i posetu lekaru?
Re: bubuljica na penisu - molim za pomoc
svaku promenu treba videti da bi se dao neki komentar...ali vrlo moguce je da se radi o klasicnim bubuljicama, pogotovo ako se brijes...ako se to siri i potraje duze naravno kod lekara! a kako to seks bez zastite i to sa slabo poznatom osobom - TO NIKAKO!!! cuvaj svoje zdravlje!
Re: bubuljica na penisu - molim za pomoc
sve znam, znam da ne treba i da nema opravdanja, glupo je sada da se pravdam.... hvala na pomoci, videcu za par dana kako je mada kazem ne boli me i ne peche nishta sada ima kako mala krastica koja samo stoji vrlo je mala....
hvala jos jednom
hvala jos jednom