Displazija kuka paraplegija

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
nikola1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 02, 2011 12:26 am

Displazija kuka paraplegija

Post od nikola1234 »

Naime ja sam decko koji je u kolicima. Imam 19 godina i ustanovljena mi je displazija kuka. E sada ovo mi pravi velike probleme jer je kuk porpilicno izrazen. Kako sam doziveo saobracajnu nesrecu rekli su mi da je udar verovatno izbacio kuk. Jos vise tj podpomogao je da taj kuk ispadne iz lezista. Ja ne osecam bolove stos e tice toga . Ali kako je kuk izrazen smeta mi pri sedenju. I pocinju vec polako ledja da mi se krive. Pa me zanima doktori kazu ne operacija. A ako se ne operisem iskrivice mi se ledja. Tako da me zanima da li je operacija kuka moguca. I zasto ne operacija. I kako sam ja covek u kolicima taj vestacki kuk bi samo trebao da mi omoguci normalno sedenje. Hvala unapred.
Odgovori