postovani,
pre nekih godinu dana pojavile su mi se neke sitne crvene tackice na glansu penisa, doktor mi je dao canesten kremu da mazem 2 nedelje. nakon toga te tackice su nestale... ali su pocele povremeno da se pojavljuju malo drugacije. odnosno, koza glansa mi je suva i lepljiva i pi erekciji kao da se vide sitne tackice, i nakon erekcije se mogu primetiti crvene tackice redje rasporedjene, koje nakon 20 min prodju.. i tako stalno. radio sam bris glansa i uretre, nije nista nadjeno.. sta bi to moglo biti? hvala unapred
suva i lepljiva koza glansa penisa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: suva i lepljiva koza glansa penisa
To sto opisujete izgleda ima veze sa erekcijom, tj sa krvlju koja se sjuri u penis za vreme erekcije. E sad... Da ne rekoste to suva i lepljiva, nista cudno niko ne bi ni pomislio
. Kako to mislite suva i lepljiva? Od cega lepljiva? Da li je lepljiva i kada je penis u erekciji?
pozz

pozz
kada prevlacim kozicu preko glansa tada se primeti da je lepljiva, jer se kozica koja prelazi preko glansa nekako odlepljuje... a vidljivo je suva koza glansa i nekako nakon erakcije bas se moze primetiti kao da je naborana (istegnuta)... da li moze to da bude zbog canesten kreme koju sam mazao? posto pre toga mi se nije to desavalo...
Ok, to sto opisujete ne ukazuje da se radi o nekom problemu. Verovatno je koza u tom delu uvek bila manje-vise takva ali ste manje obracali paznju. Ako ste koristil bas canesten, onda nemate razloga za brigu.Samo pratite sta se desava, ako primetite da te promene napreduju, javite se dermatologu.
Da li imate nekakav problem sa kozom drugih delova tela?
Da li imate nekakav problem sa kozom drugih delova tela?
imam seboreju... ne znam da li to moze imati kakve veze.
Nije nemoguce da seboreja zahvati i taj deo tela... E sad, ja niti sam nekada video kako izgleda seboroicni dermatitis na genitalijama, niti sam video kako to kog vas izgleda, tako da nemam pojma jeste li ili nije. I da jeste nije kraj sveta, nije to nikakvo hitno stanje. Pozdrav!