Dva problema,molim savet

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dragonballdzija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2010 10:50 am

Dva problema,molim savet

Post od dragonballdzija »

Prvi problem je bol u bocnom delu trbusnog zida u kojem imam blage bolove.Pre godinu dana sam povredio to mesto, isao sam na ultrazvuk organa i rengen za rebra i sve je bilo u redu, pa su mi rekli da je meko tkivo ili sta vec,nista preciznije i nisam se bavio fizicki aktivnostima mesec i po, dva pa me je proslo.Pre oko dva meseca ponovo sam osetio bolove na istom mestu pa me zanima da sta moze da bude osim istegnuca misica posto sumnjam na to.Boli pri nekim pokretima,ne u mirovanju.Redovno se bavim fizickim aktivnostima, ovde pisem je znam da mi u domu zdravlja nista nece reci posto su rengen i ultrazvuk onomad bili ok.

Drugi problem je blagi bol u predelu grudne kosti u gornjoj polovini, ponekad se cuje kvrckanje kad ustajem iz lezeceg u sedeci polozaj.U mirovanju ne boli,osecam bol kada su aktivni grudni misici.U domu zdravlja su mi rekli da je okostavanje rebarne hrskavice i dali mi da mazem nimulid.Ovo sam poceo da osecam pre oko godinu dana,i nije doslo promene u smislu jacine bola.Imam 26 goina.

Hvala unapred
Odgovori