Trudnoca ... HITNO MOLIM VAS !!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Goran20
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 01, 2006 4:33 pm

Trudnoca ... HITNO MOLIM VAS !!!

Post od Goran20 »

OVo pitanje sma vec postavio na Ginekologiju , ali mislim da mu je mjesto ovdje:

Dobar dan ...
Imam jedan problem , naime , ja i moja djevojka smo imali odnose , koristili smo kondom , i tokom odnosa kondom mi je spao i ostao u njenu vaginu ... izvadila ga je , i u kondomu ( osim providne tecnosti ) bilo je i bijelih kapljica ... ja sam svrsio tek posle , izvan vagine ... da li je moguce da zatrudni ? postoji li mogucnost da mi je sperma izasla u kondom a nisam ni osjetio ? molim pomognite ... hvala .
Josh jedno pitanje: Da li postoji mogucnost da djevojka zatrudni a da ja nisam svrshio ??
Molim pojasnjenje shto prije jer sam u velikoj frci ...
HVALA !!!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Zao mi je ali postoji mogucnost.U preejakulatu postoji manja kolicina spermatozoida koji mogu da oplode mada je sansa mnogo manja nego kod same ejakulacije unutra.
Ne znam sta bi tu vise trebalo da ti se objasnjava.

AKo ces teoretski,cak i da si joj svrsio na butine..teoretski postoji sansa da zatrudni...ali to je sve..kao sto rekoh teoretski.

Potrebno je da devojka izracuna svoje plodne i neplodne dane.

Ne znam zasto je ovo tema za urologiju,ali hajde.

Nadam se najboljem a sledeci put pamet u glavu.
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

vragolasta amfibija , kad je izvadila kondom iz vagine bio je zatvoren , tako da mislim da nije nishta iscurelo unutra ... nadam se da nije trudna ... josh joj nije ni rok za menstruaciju a dobila je temperaturu ? je li temperatura simptom truudnoce ? 40 stepeni !! ?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Gorane,Gorane... :lol:
molim te da se malo edukujes...ako znas da koristis kompjuter onda bi morao da znas i simptome trudnoce.
Temperatura 40 C nije simptom trudnoce vec neke teze upale ! Mora kod lekara !
Jos nesto..bas zato sto joj "nije vreme za menstruaciju " je ono sto je rizicno.
Goran20
Novi član
Novi član

Post od Goran20 »

mislim da nije trudna , jer , kondom je kolko se sjecam bio zatvoren , a i male su shanse da zatrudni ako nisam svrshio , a ja u kondom nisam svrshio ... uradicemo test na trudnocu pa cemo vidjeti ...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

i ja mislim da 99% nije trudna.ako nisi svrsio...onda je ok.
Odgovori