Maska za smanjivanje otoka oko očiju
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Maska za smanjivanje otoka oko očiju
Da li neko zna neku efikasnu kombinaciju? Posebno mislim na otoke ispod očiju i crnilo oko očiju. Pozdrav. Hvala unapred
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Miki,neko kaze da je dobro staviti hladne ,vatom od caja kamilice,natopljene obloge.
Pretpostavljam da neka medicinska ili kozmeticka kolekcija ima kreme za tvoj problem,ali ne znam koliko su oni efikasni,jedino znam da su te kreme prilicno skupe.
Probaj sa Afroditinom kremom za predeo oko ociju sa kamilicom.U sebi sadrzi bisabol,green tea,ceramide,i vitamine A i E.
Osim sto je odlicna jer dobro hidrira taj predeo koze (ublazava postojece borice i koliko toliko sprecava nastajanje novih) ,ona i smanjuje izrazenost podocnjaka i ublazava nadutost.
Krema kosta nesto malo vise od 300 dinara.
Pretpostavljam da neka medicinska ili kozmeticka kolekcija ima kreme za tvoj problem,ali ne znam koliko su oni efikasni,jedino znam da su te kreme prilicno skupe.
Probaj sa Afroditinom kremom za predeo oko ociju sa kamilicom.U sebi sadrzi bisabol,green tea,ceramide,i vitamine A i E.
Osim sto je odlicna jer dobro hidrira taj predeo koze (ublazava postojece borice i koliko toliko sprecava nastajanje novih) ,ona i smanjuje izrazenost podocnjaka i ublazava nadutost.
Krema kosta nesto malo vise od 300 dinara.