Operacija prednjih ukrstenih ligamenata i meniskusa..
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 24, 2010 10:48 pm
Operacija prednjih ukrstenih ligamenata i meniskusa..
Milankov Novi Sad ili Gavrilovic Banjica ??????????????
Re: Operacija prednjih ukrstenih ligamenata i meniskusa..
ne znam ko je gavrilovic..meni je to uradio milankov 20. maja...videcemo kako ce to sve do kraja da izgleda, ali zadovoljna sam "tretmanom" u bolnici
prijatelju, ukoliko nisi aktivan sportista, nemoj se operisati, ojacaj nogu, odradi terapije i to je to. Ako vec ides, nikako kod Gavrilovica, na banjici jedino dolazi u obzir Ganic.
i ja sam cuo , Ganic - Banjica ... Milankov - Novi Sad ali ja jos nisam uradio operaciju ... ko je radio moze li da mi kaze koliko se ceka na operaciju kad se zakaze , i neka iskustva ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 20, 2010 11:34 pm
druze nemoj kod Milankova!!!!! nikakoooo!!!!!!!!!! meni je radio ligamente i upropastio mi je sve a inace sam prof.malog fudbala!!!! Ganic ti je zakon! meni Ganic sutra ujutru ispravlja sto je Milankov zasrao!!!! javicu vam kako cu proci ali Ganic je operisao sve zvezde naseg fudbala,odbojke,kosarke itd!!! jako je tesko doci do njega!! pozzz svima
Dete mi ima dijagnozu Fissura menisci medijalis genus dex susp S832.Molim ako neko zna da mi kaze sto je to.Ona je lagano naskocila na stepenicu i osetila bol u koljenu,savija koljeno uz mali bol i oslanja se na nogu punom tezinom.U decijoj bolnici u novom sadu pregledao je dr maric i zakazao joj operaciju za 29.9 .,nevidim da je mogla povrediti tako jako koleno da je odmah za operaciju.Dali da uradimo rezonancu privatno da se vidi vrsta povrede pa onda da vidimo za operaciju.Ako neko zna neka mi odgovori sto pre.
Prije 15 dana na fudbalu sam povrijedio desno koljeno,ortoped me je pregledao i uradio punkciju kojom je dobio 30ml krvi, preporucio mi je da uradim MR, koja je pokazala:
Lezija gradus III prednjeg roga lateralnog meniskusa
Lezija Gradus II prednjeg ukrstenog ligamenta
Intraartkularni izliv
Da li je potrebno raditi operaciju( doktor je preporucio da malo sacekamo) sa bih mogao normalno da se bavim rekreacijski sportom? Ako je neko imao iskustva s ovim molim savjet! Pozzz
Lezija gradus III prednjeg roga lateralnog meniskusa
Lezija Gradus II prednjeg ukrstenog ligamenta
Intraartkularni izliv
Da li je potrebno raditi operaciju( doktor je preporucio da malo sacekamo) sa bih mogao normalno da se bavim rekreacijski sportom? Ako je neko imao iskustva s ovim molim savjet! Pozzz