discus hernia C5/c6 et C4/c5
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 11:11 pm
discus hernia C5/c6 et C4/c5
nakon pregleda neurohirurga, ortopeda i uradjene sve moguce dijagnostike, postavljena mi je dijagnoza discus hernia C5/c6 et C4/c5, a od nedavno i predlog za operaciju "ventralna diskkektimija na dva nivoa sa fiksacijom" kod dr. Milenka Savica na VMA. ima li neko iskustva? kakva je prognoza nakon operacije? strah me je...
Re: discus hernia C5/c6 et C4/c5
Iskustvo moje svekrve (63 god): diskus-hernija na 3 nivoa. Bila je u fazi da nocu ne spava od bolova, da ne moze da se namesti dok sedi, da jedva seda i jedva ustaje (kako li je prezivela sinovljevu svadbu?!
)
Elem, nakon nekoliko meseci koriscenja prirodnih bioloskih dodataka ishrani Vision (specijalno proizvoda koji obnavljaju hrskavicu) i povremenih odlazaka kod kiroprakticara njena diskus-hernija je potpuno nestala. Kiroprakticar je bio veoma iznenadjen kada je poslednji put isla kod njega.
Moja koleginica na poslu (27 god) ima zacetak ove bolesti. Bila je tako ukocena da nije mogla da sedi, a desnu nogu nije osecala jer je bila potpuno utrnula. Posle nedelju dana koriscenja ovih proizvoda videla sam je da trci kroz kancelariju
Iskustvo jos jedne mlade zene koja je imala jako veliki problem sa tim - diskus hernija na 5 nivoa, bolovi non stop - preko 10 godina. Koristila je ove proizvode i nakon 2 godine potpuno se oporavila, kao da nikada problem sa kicmom nije imala.
To je sve sto ja znam o diskus-herniji.
Pozdrav

Elem, nakon nekoliko meseci koriscenja prirodnih bioloskih dodataka ishrani Vision (specijalno proizvoda koji obnavljaju hrskavicu) i povremenih odlazaka kod kiroprakticara njena diskus-hernija je potpuno nestala. Kiroprakticar je bio veoma iznenadjen kada je poslednji put isla kod njega.
Moja koleginica na poslu (27 god) ima zacetak ove bolesti. Bila je tako ukocena da nije mogla da sedi, a desnu nogu nije osecala jer je bila potpuno utrnula. Posle nedelju dana koriscenja ovih proizvoda videla sam je da trci kroz kancelariju

Iskustvo jos jedne mlade zene koja je imala jako veliki problem sa tim - diskus hernija na 5 nivoa, bolovi non stop - preko 10 godina. Koristila je ove proizvode i nakon 2 godine potpuno se oporavila, kao da nikada problem sa kicmom nije imala.
To je sve sto ja znam o diskus-herniji.
Pozdrav
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja odraslog coveka stedi 64 dinara;
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 11:11 pm
hvala ti, mene vise zanima da li neko ima iskustva sa operacijom, posto mi je preporucena i ja strahujem da li uopste da se odlucim na taj korak. mogu li da te zamolim da mi kazes gde se nabavlja taj prirodni preparat i kod kog kiroprakticara je ona isla?
Proizvod se nabavlja u Predstavnistvu firme u Beogradu i ono se nalazi na Vozdovcu. Za kiroprakticara cu se raspitati, pa cu Vam javiti na pp.
Pozdrav
Pozdrav
O kojoj je firmi i proizvodu rec,kao i fizikalna terapija?I ja imam diskusherniju c5,c6 i c6 c7.Jako me boli lopatica u poslednjih nekoliko meseci i verovatno je od toga?Hvala
Svako iskustvo mi znaci.
Svako iskustvo mi znaci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 4:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DraganaC ocigledno zaradjuje od firme Vision, pa ovde po forumu siri bajke o dejstvu tih prozivoda! Pa i sama kaze -To je sve sto ja znam o diskus-herniji.
Ocigledno da ima srecu da je nikad nije bolelo. Ako nekome predlazu operaciju, to je ozbiljno pitanje i kiroprakticar nikako ne dolazi u obzir.
Ja ima diskus herniju u vratnom i lumbalnom delu i znam da cu celog zivota imati bolove (sa tim sam se pomirila).Ali, nemam ih stalno, jer ne podizem nista tesko, ne sedim za kompjuterom duze od pola sata, pa onda napravim par koraka.Vrlo je bitan jastuk za spavanje, i nikako ne zaspati u krevetu uz televizor, to je neprirodan polozaj za vrat.Nikakvi lekovi za opustanje mi nisu pomogli niti trazenja leka na internetu, vec vezbanje i vezbanje! To je najbitnije.
Ocigledno da ima srecu da je nikad nije bolelo. Ako nekome predlazu operaciju, to je ozbiljno pitanje i kiroprakticar nikako ne dolazi u obzir.
Ja ima diskus herniju u vratnom i lumbalnom delu i znam da cu celog zivota imati bolove (sa tim sam se pomirila).Ali, nemam ih stalno, jer ne podizem nista tesko, ne sedim za kompjuterom duze od pola sata, pa onda napravim par koraka.Vrlo je bitan jastuk za spavanje, i nikako ne zaspati u krevetu uz televizor, to je neprirodan polozaj za vrat.Nikakvi lekovi za opustanje mi nisu pomogli niti trazenja leka na internetu, vec vezbanje i vezbanje! To je najbitnije.
zivot pun srece
Koje tretmane su Vam sprovodili fizioterapeuti i kakve vezbe radite?
Mozete i na pp?
Mozete i na pp?
Draga Anna03,
Ja sam samo prenela ono sto znam i nikome ne namecem terapiju. A i svi ljudi na forumu su punoletni, pa ce znati da odluce sami u svoje ime. I nisu bajke vec realni primeri iz moje okoline - mogu Vas upoznati sa tim ljudima pa da Vam i licno potvrde ove moje reci.
Opet, svaki covek je druragaciji - ako Vama nista osim operacije ne moze pomoci, zao mi je.
Ja sam samo prenela ono sto znam i nikome ne namecem terapiju. A i svi ljudi na forumu su punoletni, pa ce znati da odluce sami u svoje ime. I nisu bajke vec realni primeri iz moje okoline - mogu Vas upoznati sa tim ljudima pa da Vam i licno potvrde ove moje reci.
Opet, svaki covek je druragaciji - ako Vama nista osim operacije ne moze pomoci, zao mi je.
Sa vratnim dijelom kicme nisam imao problem, ali sam lezao u bolnici sa ljudima kod kojih je radjena operacija diskus hernije na cervikalnoj kicmi i moja zapažanja su da je svaka operacija uspjesno izvedena i ljudi su zadovoljni.
Ja sam imao prelom lumbalnog dijela kicme i doktor Savic mi je radio operaciju u tri navrata, jedan zahvat je trajao 11 casova.
Nemojte da se plasite, ako vam je dr Savic rekao da ce sve da bude OK tako ce i biti.
Lijep pozdrav iz Srpskog Sarajeva!!!
Ja sam imao prelom lumbalnog dijela kicme i doktor Savic mi je radio operaciju u tri navrata, jedan zahvat je trajao 11 casova.
Nemojte da se plasite, ako vam je dr Savic rekao da ce sve da bude OK tako ce i biti.
Lijep pozdrav iz Srpskog Sarajeva!!!