oteklina organa

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

oteklina organa

Post od ana ana »

Nisam mogla da se odlucim da li je tema za ginekologiju ili ovde ...zanima me da li se jos nekom desilo ovo kao i meni :u toku odnosa sa deckom u jednom trenutku me je jako zabolelo jer je on krenuo malo grublje ,posle toka u toku odnosa osetila sam malo peckanje da bih polse svega ja videla i osetila da mi je jedna strana usmina nateceno nenormalno ,crvena to je strasno izgledalo ,nikada mi se to nije desilo ranije cak i kada je bio grublji odnos u pitanju a ne sada ..otok se povukao sledeceg dana ali me brine zasto se to desilo ?
jana23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 1:43 pm

Post od jana23 »

Meni se to dogadjalo par puta i to ne samo jedna strana naticale su mi i obe pa sam otisla kod ginekologa cim sam sela ona me je pitala da li sam imala grube odnose?, mislim da i nisu bili tako grubi ali je to verovatno relativna stvar, mislim kolko si osetljiva i vereovatno dosta i ostali faktori umor, imunitet..... uglavnom rekla mi je da je to normalno ali ako se bude ucestalo da se javim ponovo i naravno da kazem decku da "malo smiri dozivljaje" :oops:
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ili ti je dečko malo grublji ili si alergična na njega :wink: .
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

Post od ana ana »

ok hvala na odgovoru jana23 ! posle mi se to nije pojavilo ali sam se zaista uplasila verovatno od grubljeg odnosa ...
Korisnikov avatar
Amarela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 12:05 am

Post od Amarela »

I ja imam slican problem: prilikom odnosa ( koji ni ne moraju biti preterano grubi ), puca mi mestimicno sluzokozha na ulazu u vaginu, pa i dublje, sto osecam kasnije kao bolna mesta prilikom odnosa. Partner mi ne veruje da me boli za vreme odnosa.
Problem je i to sto sam su mi vec operisani kondilomi, i doktorka mi je rekla da se virus upravo naseljava na ostecenoj sluznici i kozhi, izazivajuci promene u obliku bradavica ...

Ne znam sta da radim. Pitam se da li cu ikada imati bezbolan sex sa mojim partnerom, sa kojim planiram i brak, posebno ukoliko su nasi "organi" u nesrazmeri - ili je njegov prevelik za mene, ili su moji "atributi" preuski za njega ...
radjajsinove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 4:29 am

Re: oteklina organa

Post od radjajsinove »

imam skoro pa isti problem . prvi put kad su mi uklanjali kondilome pre 2 god oporavak je bio ok i posle mesec dana malko jace odnos me nije boleo . pre dva meseca sam ponovo uklanjala laserom i bili su na samom ulazu . odnos me i dalje boli a sluzokoza mi puca i prokrvari . kada su tebi prestali bolovi i krvarenja ? i ima li nesto cime mogu da ubrzam oporavak i uklonim smetnje ?

unapred zahvalna :)
pazi sta zelis moze ti se ostvariti . . .
Odgovori