Pozdrav,
Imam mozda malo glupo pitanje ali kopka me vec neko vreme:
Pre neki dan dok sam se samozadovoljavao svrsio sam sebi na otvorenu zanokticu na prstu.
Iako verovatno nije bilo krvi na prstu, moram da vas pitam, da li je moguce tako se zaraziti hivom?
Nikad nisam imao ni seksualne odnose niti sam koristio neku iglu, zakljucicete i sami da sam veoma mlad ali to nije bitno, stoga ne postoje sanse da sam zarazen hivom, ali pitanje je da li ovako mogu da se zarazim?!
Verovatno je pitanje zanemarljivo, ali nisam dovoljno informisan o zarazi virusom i jako sam uznemiren.
Hvala unapred!
Pitanje
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanje
Pokushacu da razumem pitanje - Plasite se da ste sami sebe zarazi virusom sa kojim niste imali kontakt? Simpatichno!
Prochitajte sve shto postoji o nachinima prenosenja ovog virusa na internetu! Virus se prenosi seksualnim putem, putem krvi, majchinog mleka sa majke na obojche, ali se prenosi sa jedne osobe, koja je zarazena ovim virusom, na drugu osobu prilikom nezasticenog odnosa ili direktnim kontaktom sa krvlju koja sadrzi virus u sebi.
NE MOZETE NIKAKO SAMI SEBI PRENETI VIRUS!
Ne pravite probleme gde ih nema i bez obzira na mladost i neiskustvo, uvek se mozete informisati bar na internetu, koristite google pretrazivac i za neke druge stvari a ne samo za igrice.
Prochitajte sve shto postoji o nachinima prenosenja ovog virusa na internetu! Virus se prenosi seksualnim putem, putem krvi, majchinog mleka sa majke na obojche, ali se prenosi sa jedne osobe, koja je zarazena ovim virusom, na drugu osobu prilikom nezasticenog odnosa ili direktnim kontaktom sa krvlju koja sadrzi virus u sebi.
NE MOZETE NIKAKO SAMI SEBI PRENETI VIRUS!

Ne pravite probleme gde ih nema i bez obzira na mladost i neiskustvo, uvek se mozete informisati bar na internetu, koristite google pretrazivac i za neke druge stvari a ne samo za igrice.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.