bledozute fleke

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
dzooni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 7:51 pm

bledozute fleke

Post od dzooni »

pozdrav!

ovako.. pre 4-5 dana sam sa leve strane stomaka primetio nekakve zute fleke. kada su se pojavile licile su na bubuljice (koje su se upalile) ali nisu bile crvene boje vec nekako bledozute, poput boje koze, malo tamnije. vremenom su pocele da se sire u svim pravcima i sada jedna fleka zauzima oko 1cm kvadratni. danas sam primetio da su pocele i da se javljaju na rukama (na strani koja je okrenuta telu) i da se sire ka desnoj strani stomaka. ne znam u cemu je problem, i vrlo me brine, s' obzirom na to da imam problem sa bubuljicama na licu i znam koliko dermatoloski problemi mogu biti ozbiljni i teski za lecenje. sve u svemu, poseticu dermatologa za par dana ukoliko ne dodje do promene.

moze li mi neko pomoci u vezi ovoga? dati neki savet ili slicno?
hvala :)
dzooni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 7:51 pm

Re: bledozute fleke

Post od dzooni »

posetio sam vise dermatologa i svi su zakljucili da je u pitanju pityriasis rosea. nije strasno oboljenje.

preporucili su mi pressing tablete, sinoderm i mixturu alba aquosa. rekli su da prolazi za 6 nedelja.
Odgovori