slajm

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
SLATKA MALA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 12:49 pm

slajm

Post od SLATKA MALA »

Da li slajm koji wecina ljudi ima bar ja tako misli,da li je opasan,kako se moze sanirati a da se ne wadi bris i ide kod doktora... postoji li neki sirup,caj,ili slicno.... kazu da je caj od sleza dobar ali je prwise ruzan da bi se pio... postoji li ista drugo. xwala unaprijed !
Voli sebe ali i ulazi u sebe !!!!!
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

ne mislim samo na jutarnji wec tokom cijelog dana
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

odakle slajm tokom celog dana? Koliko vec dana? kakav je - beo, zelen, redak, jako gust i lepjiv?... Pitanje Vam je malo nedoreceno. naravno da ima puno lekova i resenja...

Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

Dr Ivice slajm koji se treba iskasljawati ali ne moze bas 24 h. zuckast je,gust i tesko se ponekad moze izbaciti....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Da li je slajm iz nosa, pa se sliva dole, ili je slajm iz donjih partija? Sta ste korististili od terapije? Koliko ukuopno traju ove tegobe - nedelju dana, mesec dana, nekoliko meseci? Imate li povisenu temperaturu, gusenja, bolove u grudima, kijavicu? imate li pd ranije potvrdjene alergije, upale sinusa, alergijski rinitis, astmu, ceste bronhitise? Koliko ste stari? Da li pusite? Pitanja, pitanja....

U medjuvremenu, FLUIMUCIL kesice 200mg, 2x1 kesica se rastvori u vodi i popije. Plus, moze CLARITINE tablete 10mg, 1x1.
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

NEMAM DOKTORE APSOLUTNO NISTA OD TOGA. NIT ALERGIJE NIT ASTMU NISTA NISTA. TRAJE MJESECIMA... NISAM NIKAKWE TERAPIJE IMALA. XTJELA SAM WADITI BRIS IZ GRLA AL ETO PRESKOCIH TO... PROSLE GODINE SU MI SE STWORILI ONI CEPICI NA GRLU,NE SJECAM SE KAKO SE TO ZOWE,WALJDA GNOJNI CEPICI,I PRIMILA SAM 7 INJEKCIJA I IZLIJECILA. IMAM 17 GODINA I NIKADA NISAM ZAPALILA CIGAR !
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Uradite bris guse i nosa, kao i pregled sputima (slajma) na bakterije, gljivice i Kohov bacil.
SLATKA MALA
Novi član
Novi član

Post od SLATKA MALA »

e xwala doktore ! puno wam xwalla !!!!!!!!!!!!!!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: slajm

Post od vasa »

imam slajm ujutru iako nisam pusac i poremecaj centra ta ravnotezu--ima li to veze--koristim sprej PROPONASAL i ponekad mi je ispluvak tamniji kad koristim sprej uvece--inace je skoro proziran a jedno jutro je malo bilo krvi--
hvala na svakom savetu
Odgovori