Vichy normaderm proizvodi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tajchika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2009 11:40 pm

Vichy normaderm proizvodi

Post od tajchika »

Da li neko ima iskustva sa proizvodima iz Vichy kolekcije za negu problematicne koze?
Maki_Milica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 21, 2009 12:33 am

Re: Vichy normaderm proizvodi

Post od Maki_Milica »

Ako ce ti nesto pomoci,ja koristim njihov puder za problematicnu kozu,normateint,to je ona njihova zelena kolekcija..i mogu ti reci da mi je super,odgovara mi... :wink: dobila sam i tester normaderm kreme ali nisam je mazala..posto mi nestaje moja krema za lice,probacu ovu pa cu ti javiti da li mi odg..ako ti znaci nesto?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

normaderm kolekcija je odlicna,ali kao dopuna nekoj terapiji,Inace kao sama,eventualno sa neke minimalne bubuljice i za masnu kozu.Da i nema potrebe za svim onim proizvodima iz kolekcije.
Maldaner i
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 25, 2010 10:04 am

Post od Maldaner i »

Koristila sam normaderm kremu i losion.Nisam zadovoljna,minimalan je efekat..Iskreno , sve mi opet zavisi od perioda meseca.A izgleda da mi najvise pomaze profesionalno ciscenje lica.Naravno,ovo je sve individualno oko delovanja preparata.
Odgovori