Vichy krema
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Vichy krema
koje preparate iz Vichy kolekcije koristite ? ja bih probala sampon protiv opadanja i kreme za lice za suvu kozu thermal fix2 .pa me zanima ima li neko iskustva i sta bi preporucili koje proizvode ?
Ana,ja sam probala thermal fix 1,suvise je vodenjava,tako da meni nije bila dobra,pa sam se vratila na Apaisac (uriage) sa kojom ne moze da se meri po kvalitetu.
Thermal fix 2 nisam probala,ali ne verujem da je nesto bolja od jedinice!
Ako neko zna neku slicnu emulziju po sastavu kao sto je Apaisac neka javi,posto bi ja zelela malo da promenim!
Thermal fix 2 nisam probala,ali ne verujem da je nesto bolja od jedinice!
Ako neko zna neku slicnu emulziju po sastavu kao sto je Apaisac neka javi,posto bi ja zelela malo da promenim!
...
jedini vichy preparat koji sam probala je ova nova normaderm noćna krema. za moju mešovitu kožu je o d l i č n a. treba samo voditi računa da se ne stavi na suve predele kože (moje iskustvo). stavljam je samo na t-zonu.
a od krema za suvu kožu mislim da la roche-posay i avène nude dosta dobre stvari. ovaj prvi brend tj. njihove hidrantne kreme sam probala i odlične su. avenove produkte tek planiram da probam.
a od krema za suvu kožu mislim da la roche-posay i avène nude dosta dobre stvari. ovaj prvi brend tj. njihove hidrantne kreme sam probala i odlične su. avenove produkte tek planiram da probam.