Vichy krema

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ana ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 4:39 am

Vichy krema

Post od ana ana »

koje preparate iz Vichy kolekcije koristite ? ja bih probala sampon protiv opadanja i kreme za lice za suvu kozu thermal fix2 .pa me zanima ima li neko iskustva i sta bi preporucili koje proizvode ?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

ana,
thermal fix 2 koristim,nije lose,ali nista spektakularno.
ana ana
Stalni član
Stalni  član

Post od ana ana »

tako znaci ... :( ona je kao najbolja kod isusene koze koja je sklona crvenilu i peckanju ...hvala ti
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

ana ana...moje iskustvo ne znaci da ce biti i tvoje.probaj,tebi ce mozda prijati.vec iz iskustva i iz svega sto je ovde i na drugim forumima napisano o upotrebi kozmetike..znas da je sve individualno.
SARAH
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 06, 2004 2:00 am

Post od SARAH »

Ana,ja sam probala thermal fix 1,suvise je vodenjava,tako da meni nije bila dobra,pa sam se vratila na Apaisac (uriage) sa kojom ne moze da se meri po kvalitetu.
Thermal fix 2 nisam probala,ali ne verujem da je nesto bolja od jedinice!

Ako neko zna neku slicnu emulziju po sastavu kao sto je Apaisac neka javi,posto bi ja zelela malo da promenim!
ana ana
Stalni član
Stalni  član

Post od ana ana »

uzela sam thermalfix 2 i bas mi je pomoglo :) lice mi nije crveno i ne pecka vise nekako se vlaznost vratila
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

jedini vichy preparat koji sam probala je ova nova normaderm noćna krema. za moju mešovitu kožu je o d l i č n a. treba samo voditi računa da se ne stavi na suve predele kože (moje iskustvo). stavljam je samo na t-zonu.

a od krema za suvu kožu mislim da la roche-posay i avène nude dosta dobre stvari. ovaj prvi brend tj. njihove hidrantne kreme sam probala i odlične su. avenove produkte tek planiram da probam.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

ta noćna krema koju sam gore na početku pomenula je za tipove kože koji su skloni bubuljicama. takođe smanjuje pore... u zelenoj je tubi.
Odgovori