nesto nalik krvi u urinu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
slave
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 23, 2010 3:16 pm

nesto nalik krvi u urinu

Post od slave »

pre godinu dana imao sam e.coli-nadjena u brisu uretre. pocelo je pecenjem pri mokrenju,ucestalim mokrenjem, pa crvenilom na glansu i bolom pri ejakulaciji. posle primene vise vrsta antibiotika-po antibiogramu,cajeva,tinktura i hektolitara tecnosti eserihija je nestala-tako bar kaze poslednji nalaz;ali tegobe su ostale i traju sve do danas. pre par meseci sam ponovo radio bris uretre,urinokulturu ,cak i test na hlamidiju-nalaz ok. jos nesto-jutros kod jutarnjeg mokrenja primetio sam par kapi urina koji su izasli na kraju mlaza koje su bile svetlo crvene boje-to se ponovilo jos par puta u toku dana. primetio sam da se posle par sekundi mokraca izbistri a na dnu ostane neki crvenkasti talog. veoma sam zabrinut-molim za savet.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: nesto nalik krvi u urinu

Post od Dr011 »

idite na pregled, potrebno je uraditi lab. analize mokrace i uroloski pregled da bi se saznalo o cemu se radi...
Odgovori