Ucestalo mokrenje povezano sa preuranjenom ejakulacijom?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zimskiv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 2:51 am

Ucestalo mokrenje povezano sa preuranjenom ejakulacijom?

Post od zimskiv »

Citav zivot patim od ucestalog i nepotpunog mokrenja, a nedavno sam shvatio da imam problem preuranjene ejakulacije (od skoro sam seskualno aktivan).
Mokrim barem osam do deset puta dnevno, ako sam fizicki aktivan (cak i najobicnija setnja od 15-20 minuta) dobijem prilicno snazan nagon za mokrenjem. Nagon se ogleda u intenzivnom nadrzazivanju uretre, negdje od druge polovine pesnia pa do kraja glavica osjecam jako "golicanje", i prilikom hodanja to mnogo iritira, ukoliko se ne izmokrim. Kada odem na recimo neki koncert gdje se dosta plese, ne gine mi da idem svakih 30-40 minuta u wc. Mlaz nije nesto jak, mokrenje se ne zavrsava mlazom vec kapanjem. Mokrenje traje u prosjeku 5-15 sekundi, i onda nakon sat, makisimalno 2 sata ponovo moram u wc.
Pregledom nisu ustanovljene bakterije u mokraci. Prostata je normalne velicine. Ultrazvukom je ustanovljeno da su bubrezi, mokracna besika i mokracni putevi uredni. Primjeceno je zadrzavanje mokrace u besici (100-200 ml neposredno nakon izmokravanja).

Jedna bitna stvar u vezi sa mokrenjem... Kada imam predigru sa djevojkom, to mi dodatno pojaca nagon za mokrenjem, iako sam recimo prije 10 min bio u wc-u. To jako smeta, jer moram u toku svega toga barem jednom mokriti... Ne znam koliko je to povezano sa preuranjenom ejakulacijom, primjetio sam da jos manje mogu izdrzati ako nisam mokrio, jer mi je onda penis dodatno nadrazen, pa me zanima da li postoji neko rjesenje za oba problema, ili barem jedan?
zimskiv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 2:51 am

Post od zimskiv »

Takodje, zaboravio sam reci... Nakon ejakulacije imam jos znatno vise pojacan nagon za mokrenjem, tako da izbjegavam masturbaciju ukoliko naredna 3-4 sata necu biti kuci i moci odlaziti u toalet cesto...
gvozden81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 03, 2010 3:26 am

Re: Ucestalo mokrenje povezano sa preuranjenom ejakulacijom?

Post od gvozden81 »

Druze isti problem imam ako si sta resio javi se :(
Odgovori