Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
Poshtovanje...
Analizom je utvrdjeno da imam vrednost Gvozdja 8.
Da napomenem da ne jedem meso . pitanje , da li bih trebala uzimati dodatne tablete gvozdja , npr. one shto uzimaju trudnice ili shta da ubacim u ishranu ( vec jeden Cvekle i Spanaca , grashka ).
Fe 8,8 - 26
To je po najnovijim standardima. Kao i shecer shto su pomerili sa 6,4 na 5,9 ! ://
Znachi nije to bash puno malo , da ima razloga za paniku
saznala sam da shetnja u prirodi pomaze... - tj. chist vazduh. I eto crveno meso , cvekla i zelenishi... ( spanac , blitva , zelena salata , grashak )
ma ja sam podigla frku jer nikada nisam imala losu krvnu sliku, napravila sam pan ishrane, malo guglala po netu da vidim sta poboljsava apsorciju gvozdja i tako... kafu sam odlucila da pijem dva sata posle dorucka, da unosim puno vitamina c uz crveno meso i posto zivim u inostranstvu, nasla sam mesaru koja prodaje samo organsko meso sa poreklom kupujem kod njih dzigericu, kazu da je jagnjeca najbolja za gvozdje. Ti ne jedes meso... onda ti preostaje samo cvekla ali pokusaj da je jedes sirovu, izrendanu sa medom, nije lose a kazu da pomaze, ali mora biti sveza, ne konzervirana...
Ja sam s izgleda zeznula i ispraznila moje rezerve gvozdja jer ni ja nisam jela meso mesecima jer tokom leta mi je nezamislivo da jedem bilo sta osim povrca i ribe i to bele, a ako sam jela meso obicno je to bilo u restoranu poslednjih mesec dana kako je zahladnelo, i uz crveno meso ide crvenog vina koje mu onemogucava apsorpciju... i tako