dakle, na kozici penisa imam jedan kao plik koji je tu oduvek
3mm u precniku
u skorije vreme primetio sam 5 sitnih tackica u blizini, sve su manje od 1mm u precniku
ne peku, ne svrbe, ne bole, nista
napravio sam par slika, da li se na osnovu slika zna o cemu se radi
posto na netu nisam nasao nista slicno
http://img574.imageshack.us/i/79973043.jpg/
http://img258.imageshack.us/i/picture081y.jpg/
http://img573.imageshack.us/i/38055334.jpg/
http://img823.imageshack.us/i/picture079t.jpg/
pokusao sam da mazem raznim kremama mastima mada bez uspeha
gentamicin, sinoderm n, daktanol, didermal, nistatin, hloramfenikol i hidrociklin
pomoc pri identifikaciji problema (slike)
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 9:59 am
-
- Novi član
Re: pomoc pri identifikaciji problema (slike)
plih oduvek - mislis odmalena? ako je tako moguce je da se radi o nekoj cisti, nista opasno...a sto se tice ovih promena okolo, jesi li imao nezasticene seksualne odnose? najbolje je to pogledati uzivo...
-
- Novi član
Dr011 napisao:plih oduvek - mislis odmalena? ako je tako moguce je da se radi o nekoj cisti, nista opasno...a sto se tice ovih promena okolo, jesi li imao nezasticene seksualne odnose? najbolje je to pogledati uzivo...
da imao sam dosta nezasticenih odnosa sa raznim partnerkama
plik imam jako jako dugo, otkad se secam tu je, a ne secam se da li je od rodjenja
gde mogu da odem da mi pogledaju?
-
- Novi član
"plih" je verovatno nesto bezazleno, ali ove promene pored mogu recimo da odgovaraju kondilomima, i u tom slucaju bi bilo potrebno ukloniti ih...sa slike se ipak ne moze nista sa sigurnoscu reci...najbolje je da odes kod dermatovenerologa da to pogleda i ustanovi da li se radi ili ne o nekoj STD...
i izbegavaj nezasticene odnose, moze svasta da se pokupi...kondom uvek!
-
- Novi član
Dr011 napisao:"plih" je verovatno nesto bezazleno, ali ove promene pored mogu recimo da odgovaraju kondilomima, i u tom slucaju bi bilo potrebno ukloniti ih...sa slike se ipak ne moze nista sa sigurnoscu reci...najbolje je da odes kod dermatovenerologa da to pogleda i ustanovi da li se radi ili ne o nekoj STD...
ne vredi ne volim kondom

dermatovenerolog znaci, a neka preporuka?
kod koga otici?
eeee, pa ko voli, sigurno je lepsi osecaj bez...ali samo fizicki, jer kako covek moze da uziva potpuno ako zna da moze da pokupi svakave bolesti...zato je sa kondomom sigurno bolji osecaj jer se osecas sigurno, zar ne?
zdravlje je ipak zdravlje i ono uvek treba da bude na prvom mestu! nekad su neke stvari izlecive, ali ima i onih koje nisu, i zasto rizikovati, znaci kondom uvek, pod obavezno i mirna glava!
javi se svom lekaru pa ce te uputiti kuda treba da ides...

-
- Novi član
svom lekaru?Dr011 napisao:eeee, pa ko voli, sigurno je lepsi osecaj bez...ali samo fizicki, jer kako covek moze da uziva potpuno ako zna da moze da pokupi svakave bolesti...zato je sa kondomom sigurno bolji osecaj jer se osecas sigurno, zar ne?zdravlje je ipak zdravlje i ono uvek treba da bude na prvom mestu! nekad su neke stvari izlecive, ali ima i onih koje nisu, i zasto rizikovati, znaci kondom uvek, pod obavezno i mirna glava!
nikad nisam imao lekara, barem ne poslednjih 15 god, nisam bio bolestan vise od temperature
nemam ni zdravstvenu knjizicu
e zato mi treba info, gde da se javim, da li u neku privatnu ordinaciju, ili mogu i u drzavnu?
i konkretno - gde.
-
- Novi član
sta mislite da probam taj
podofilin, podofilotoksin?
jel se moze kupiti u svakoj apoteci ili samo na odredjenim mestima?
podofilin, podofilotoksin?
jel se moze kupiti u svakoj apoteci ili samo na odredjenim mestima?
tvoj lekar bi bio lekar opšte prakse u nadležnom domu zdravlja...prvo ideš kod njega pa će te on uputiti dalje kod specijaliste (za kondilome dermatovenerolog, kod muškaraca kad su na penisu može i urolog)...to ako ćeš državno...a ako ćeš privatno onda ideš pravac u neku dermatološku ordinaciju...
inače, ne pokušavaj ništa sam, da ne napraviš neko čudo pa da bude problema...prvo da se utvrdi tačno šta je, jesu li ili nisu kondilomi, pa će lekar posle odrediti odgovarajući način lečenja...
inače, ne pokušavaj ništa sam, da ne napraviš neko čudo pa da bude problema...prvo da se utvrdi tačno šta je, jesu li ili nisu kondilomi, pa će lekar posle odrediti odgovarajući način lečenja...