Debeljuca
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Debeljuca
Dragi prijatelji,
Već 4 nedelje sam na programu dijete, kod jednog od naših najpoznatijih nutricionista. U toku prve dve nedelje shvatio sam da iskustva na tom putu mogu biti dobra osnova da se neko odvaži da nešto uradi po tom pitanju. Pokrenuo sam Blog, možete ga pronaći na adresi www.debeljuca.com a facebook stranicu www.facebook.com/debeljuca
Meni je ovaj forum mnogo pomogao u nekim drugim pitanjima i uvek sam bio jednostavni čitalac i ovim želim da vam se na neki način odužim.
Samo da objasnim, ja sam smršao 12,3 kg za 4 nedelje, odnosno 3kg nedeljno od planiranih 2,5 ovaj blog.
• Ne promoviše da vi treba da idete istim putem
• Ne promoviše nutricionistu kod kojeg idem
• Na bilo koji način kritikuje konkretne druge programe ishrane
Već je ideja da vas motiviše da nešto promenite, ne mora to biti težina/fizički izgled, već bilo šta drugo što škripi u životu.
Već 4 nedelje sam na programu dijete, kod jednog od naših najpoznatijih nutricionista. U toku prve dve nedelje shvatio sam da iskustva na tom putu mogu biti dobra osnova da se neko odvaži da nešto uradi po tom pitanju. Pokrenuo sam Blog, možete ga pronaći na adresi www.debeljuca.com a facebook stranicu www.facebook.com/debeljuca
Meni je ovaj forum mnogo pomogao u nekim drugim pitanjima i uvek sam bio jednostavni čitalac i ovim želim da vam se na neki način odužim.
Samo da objasnim, ja sam smršao 12,3 kg za 4 nedelje, odnosno 3kg nedeljno od planiranih 2,5 ovaj blog.
• Ne promoviše da vi treba da idete istim putem
• Ne promoviše nutricionistu kod kojeg idem
• Na bilo koji način kritikuje konkretne druge programe ishrane
Već je ideja da vas motiviše da nešto promenite, ne mora to biti težina/fizički izgled, već bilo šta drugo što škripi u životu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
Re: Debeljuca
Cestitam!!!
Blog ti je bas jasan i pregledan...nisam bas procitala svaku rec, pa me zanima jel ce biti nekih pre i posle fotki?
Takodje koji su ti sada ciljevi?
Blog ti je bas jasan i pregledan...nisam bas procitala svaku rec, pa me zanima jel ce biti nekih pre i posle fotki?
Takodje koji su ti sada ciljevi?
Moram da pronadjem neku fotku od pre, jedan od efekata je i slaba želja za slikanjem, slikali su me kod Doktorke prošle nedelje nažalost već nakon izgubljenih 12 kilograma, cilj mi je primaran da dodjem u dvocifrenu kilažu (izgubim 35+ kila) ali videćemo, ako se nastavi ovako dobro greota je prestati i ne dovesti kilažu u pravu meru. Videću još, nastavljam...
-
- Stalni član
SRECNO!!!!!!!!
Bas mi je drago kad cujem da nekome ide tako dobro...praticu tvoj blog...
Bas mi je drago kad cujem da nekome ide tako dobro...praticu tvoj blog...
-
- Stalni član
Jutros sam sela da procitam tvoj blog...
Ja sam od danas na dijeti (ja jedem od dosade i kad sam u stresu), a prosle godine sam dosta smrsala - taj period je bio agonija svakodnevnog merenja, tako da znam da ti smatras ne uspehom kada vaga ne saradjuje...ali u stvari OGROMAN je uspeh sto te to nije dovelo do krsenja dijete ili dizanja ruku od svega!
Ja se iskreno veoma radujem mojoj dijeti, jer sam nasla nesto sto meni odgovara, a osoba sam koja jako sporo gubi kilograme.
Jel mozes bar da nam kazes na cemu se zasniva tvoja dijeta?Mislim na principe, ne konkretnu hranu...
SRECNO!!!
PS Prolece je ovde, dan je divan, mora da se bas dobro osecas sto ga docekujes tanji!
Ja sam od danas na dijeti (ja jedem od dosade i kad sam u stresu), a prosle godine sam dosta smrsala - taj period je bio agonija svakodnevnog merenja, tako da znam da ti smatras ne uspehom kada vaga ne saradjuje...ali u stvari OGROMAN je uspeh sto te to nije dovelo do krsenja dijete ili dizanja ruku od svega!
Ja se iskreno veoma radujem mojoj dijeti, jer sam nasla nesto sto meni odgovara, a osoba sam koja jako sporo gubi kilograme.
Jel mozes bar da nam kazes na cemu se zasniva tvoja dijeta?Mislim na principe, ne konkretnu hranu...
SRECNO!!!
PS Prolece je ovde, dan je divan, mora da se bas dobro osecas sto ga docekujes tanji!
sok terapija je uspela i nastavio sam mrsavljenje... jos mnogo izazova, mozete procitati tamo.
Pa prvo leci se "poremecaj u ishrane" ne propisuje se dijeta sa namerom da se samo skinu kilogrami vec da se nauci da se ne jede previse.
Koncept je
1) napisi sta jedes i kad jedes
2) zameni sve sto jedes sa kvalitetnim stvarima
3) nemoj menjati UKUPNU KOLICINU (ako izbacis 100 grama hleba, dodaj 100 grama kvalitetnjih sastojaka)
4) ne smes da budes gladan
E sad tu ima milion sitnica koje su vec Doktorkina strucnost... o tome ne bih, ni da je reklamiram ni da otkrivam pojedinosti.
Glavna stvar je:
ako jedes 100 grama mesa 100 grama salate 100 grama sosa 100 grama hleba i sad hoces da jedes zdravo, ljudi izbace sos i hleb i pojedu 200grama hrane... i onda su gladni, treba da povecaju meso i salatu na po 200 grama jer njihovo telo zahteva u prvo vreme 400grama hrane.
Pa prvo leci se "poremecaj u ishrane" ne propisuje se dijeta sa namerom da se samo skinu kilogrami vec da se nauci da se ne jede previse.
Koncept je
1) napisi sta jedes i kad jedes
2) zameni sve sto jedes sa kvalitetnim stvarima
3) nemoj menjati UKUPNU KOLICINU (ako izbacis 100 grama hleba, dodaj 100 grama kvalitetnjih sastojaka)
4) ne smes da budes gladan
E sad tu ima milion sitnica koje su vec Doktorkina strucnost... o tome ne bih, ni da je reklamiram ni da otkrivam pojedinosti.
Glavna stvar je:
ako jedes 100 grama mesa 100 grama salate 100 grama sosa 100 grama hleba i sad hoces da jedes zdravo, ljudi izbace sos i hleb i pojedu 200grama hrane... i onda su gladni, treba da povecaju meso i salatu na po 200 grama jer njihovo telo zahteva u prvo vreme 400grama hrane.
Sistem je fantastican, do sada sam izgubio vise od 10 cm u grudima i stomaku, usao u garderobu koju nisam mogao da obucem godinama.
http://debeljuca.com/pusti-pusti-modu
http://debeljuca.com/pusti-pusti-modu
nisam odavno izvestavao - konacno ispod 110!!! 26,5kg izgubljeno total.
http://debeljuca.com/novopeceni-stric-i ... farmerkama
http://debeljuca.com/novopeceni-stric-i ... farmerkama
Odavno me nije bilo, juče se navršilo šest meseci mog programa i mada sa malom promenom od prethodne posete, uspeo sam da zaokružim, smršao sam 40 kilograma za šest meseci
Ko želi da čita evo http://debeljuca.com/40-kilograma-za-sest-meseci
Ko želi da čita evo http://debeljuca.com/40-kilograma-za-sest-meseci
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 03, 2010 10:10 pm
Svaka ti cast!!!
92.5kg, 2,8kg ove nedelje posle mesec dana stagnacije. Ako bog da, bice ovo poslednja nedelja gojaznosti http://debeljuca.com/poslednja-nedelja-gojaznosti
Blog doduse napreduje, ovog meseca preko 10.000 poseta, zahvaljujuci svima vama.
Blog doduse napreduje, ovog meseca preko 10.000 poseta, zahvaljujuci svima vama.
Zdravo svima,ja sam Tanja i nova sam na forumu.Kao i verovatno vecina vas imam problema sa viskom kilograma
i vec mi je dosadilo da se sama bez strucne pomoci borim sa tim tako da sam zakazala pregled kod nutricioniste na higijenskom institutu kod Dr.Vasiljevic tako da ako je neko od vas cuo za nju i ima neka iskustva bila bih zahvalna da ih podeli!