Cerka ima 6 godina i ima problema vec par godina sa usima.
Zeleo bi da mi neko preporuci strucnjaka kod koga bi mogao da je odvedem na pregled, jer ovi nasi doktori u Vrscu ili ne znaju kako da joj pomognu ili ne znam sta je u pitanju.
Kad god odemo na pregled zavrsi se na tome da je to tako normalno za decu njenog uzrasta i da ce to samo proci, bilo je reci do 6. godine ali nije proslo.
Inace problem je u tome sto slabije cuje, navodno joj ne radi mehanizam za izbacivanje usne masti pa se ona talozi unutar uha i stvara cepove.
Odemo svremena na vreme na ciscenje i posle toga bolje cuje. Ovo pisem jer ne verujem da ne postoji neki lek za to nego da je to jednostavno tako i da ce samo proci.
Daju nam neke kapi koje se prave ne znam vise dali su svaki put iste kapi ali je ocigledno da ne pomazu na duzi period a i mislim da to ciscenje pomogne vise nego te kapi.
Ako je neko imao slicnih iskustava a nasao je nekog doktora koji moze da pomogne neka mi odgovori.
Hvala unapred
Cerka ima problema sa usima
Re: Cerka ima problema sa usima
moje iskustvo sa ORL doktorom iz Vršca je to da sam ja zbog slabog sluha bio na pregled i doktor me je bez ikakvog pregleda, ( nije ni pogledao uvo sa onim uređajem) poslao na audiometriju i nakon rezultata da ja na levo uvo čujem zvuk tek na 45db a na desno 50db poslao da kupim slušni aprat !?!?
Uzrok zašto je to tako, u šta je u mojim ušima to njemu nije bilo važno, nikakve snimke nije tražio već samo rekao da idem i kupim slušni aparat. Milsim da je malo rano da ja sa 40 godina treba do kraja života da nosim slušni aparat
Kada sam otišao na VMA, bila je sasvim druga priča. Tamo su mi uradili sve moguće preglede i testove, uradili rengen glave, proverili pritiak u srednjem uvu, i došli do zaključka da imam otosklerzu i da mi treba operacija, a ne slušni aparat !
Eto toliko o doktorima u državnim ustanovama i njihovim detaljnim pregledima !
Moj Vam je savet da ne gubite vreme, već odete negde u BGD ili privatno u Vršac, i da uradite detaljnije preglede, kako bi znali na čemu a da ne gubite vreme na poglešne terapije
Pozz, svako dobro
Uzrok zašto je to tako, u šta je u mojim ušima to njemu nije bilo važno, nikakve snimke nije tražio već samo rekao da idem i kupim slušni aparat. Milsim da je malo rano da ja sa 40 godina treba do kraja života da nosim slušni aparat
Kada sam otišao na VMA, bila je sasvim druga priča. Tamo su mi uradili sve moguće preglede i testove, uradili rengen glave, proverili pritiak u srednjem uvu, i došli do zaključka da imam otosklerzu i da mi treba operacija, a ne slušni aparat !
Eto toliko o doktorima u državnim ustanovama i njihovim detaljnim pregledima !
Moj Vam je savet da ne gubite vreme, već odete negde u BGD ili privatno u Vršac, i da uradite detaljnije preglede, kako bi znali na čemu a da ne gubite vreme na poglešne terapije
Pozz, svako dobro

Re: Cerka ima problema sa usima
To sam i hteo da pitam gde da odem?
Ima li u Beogradu neka klinika na kojoj rade strucnjaci pedijatri koji se bave tim problemom?
Prekjuce smo bili kod usnog ponovo i kaze nam doktor da treba da vadim treci krajnik
Ima li u Beogradu neka klinika na kojoj rade strucnjaci pedijatri koji se bave tim problemom?
Prekjuce smo bili kod usnog ponovo i kaze nam doktor da treba da vadim treci krajnik