KASALJ I SLAJM
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
KASALJ I SLAJM
Ima mesec dana kako kasljem i izbacujem slajm zelekaste boje. Bila sam vise puta kod dr opste prakse ,nemam nista na plucima,vadila sam krv i rezultati su dobri. Pijem sirup bronhicum ,unosim dosta vitamina kroz hranu. Cini mi se da manje kasljem ali jos nije skroz prestalo! Malo sam uplasena i molim za savet.
Re: KASALJ I SLAJM
Iz vlastitog iskustva bi ti preporučio da radiš drenažu (položaj tijela kojim se olakšava izbacivanje šlajma).Jednostavno neškodljivo i efikasno
Ja sam dugo godina kašljao i iskašljavao zeleno i smeđe.Meni zbog nesaniranog zuba bronhitis nije prolazio tako da sam usprkos lječničkoj kontroli i bolnici
nakon 7mj temperature (95g) postao praktički respiratorni invalid.Zato moj savjet shvati ozbiljno jer prevencija i edukacija je najbolji i jedini lijek.
Kašalj mora prestati za 15 dana
pozdrav
Vlado
Ja sam dugo godina kašljao i iskašljavao zeleno i smeđe.Meni zbog nesaniranog zuba bronhitis nije prolazio tako da sam usprkos lječničkoj kontroli i bolnici
nakon 7mj temperature (95g) postao praktički respiratorni invalid.Zato moj savjet shvati ozbiljno jer prevencija i edukacija je najbolji i jedini lijek.
Kašalj mora prestati za 15 dana
pozdrav
Vlado