Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Uto Avg 03, 2010 6:11 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 4:09 am
Postovi: 13
Ficus moram ti nesto reci, zdrav si covek predpostavljam, mlad si, jak, sta je problem? Mozda te neko s nekim svojim misjlenjem obeshrabri ali veruj mi, do sad sam imao cura i cura na pretek, s puno njih sam imao seksualnih odnosa, s par njih mi se desilo da prvog puta uopste i ne dozivim erekciju, bilo je raznih slucajeva i onda kad prestanem da mislim na to i da se time opterecujem ne mogu da stanem, imam erekciju cak i dok je cura u putu ka mojoj kuci :) Zadnjih par dana se javio problem sa erekcijom ali je ucestaliji i ponavljao se 2-3 dana, jednom smo uspeli s curom da imamo odnose i sve je bilo u redu, ja sam doziveo orgazam ona ne ali mi tad to nije ni bilo bitno i zato je i uspelo! Narednog dana sam samo o tome razmisljao, cekao da se opet vidimo i opet nesto pocnemo samo da vidim dal ce ici i kako ce ici i te veceri nista nisam uradio, shvatio sam da je sve to u mojoj glavi jer i pored svih tih cura koje sam op...io ja se i dalje uplasim kad legnem s novom u krevet, previse razmisljam kako ce biti, dal cu je zadvoljiti, pa kad bih reko da nemam kompleksa nize vrednosti onda bih ispao lazov, imam ih i ja kao i svi, imam i komplekse vise vrednosti pa me i to nekad s..ebe, a pored svega toga imam i privatnih problema .. .sve u svemu previse se opterecujem time isto tako i ti...kad pobedis te demone straha, napetosti itd. tad ces se razvaliti od s..ksa! SVE JE U MOJOJ/TVOJOJ GLAVI, STO PRE PREKINES DA RAZMISLJAS O TOME KAO O NECEMU STO JE OD ZIVOTNE VAZNOSTI PRE CES NESTO I OPALITI! :) VERUJ MI...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Uto Avg 03, 2010 7:45 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 4:09 am
Postovi: 13
NE TRAZI HEMIJSKO RESENJE ZA DUHOVNE PROBLEME!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Čet Avg 12, 2010 5:49 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 6:00 am
Postovi: 75
Boba88 ti si jedno konfuzno stvorenje i dobro je sto u seksu nije tvoj problem ali u svemu ostalom treba ti pomoc! :lol:
Nije mi jasno kako ti to skaces s jedne na drugu s puno njih sam imao seksualnih odnosa .Koliko ti to godina imas?
Zadnjih par dana se javio problem sa erekcijom ali je ucestaliji i ponavljao se 2-3 dana
kakav problem sa erekcijom ja vidim da ga ti uopste nemas... Onda kazes ja se i dalje uplasim kad legnem s novom u krevet, previse razmisljam kako ce biti, dal cu je zadvoljiti a pre toga ja sam doziveo orgazam ona ne ali mi tad to nije ni bilo bitno i zato je i uspelo! :o


ficus, prvo nigde ne zuri.Odlicno sto vidis u cemu je tvoj problem bar sam ga ja videla citajuci jer ti preskaces a postoji neki red :
prvo kreni da vezbas i poradi na tome da budes fizicki zadovoljan sobom.I najbitnije ne stvaraj ciljeve koje ne mozes da ispunis. Za pocetak neka to bude nesto bar malo ali znacajno.I nije samo teretana jedino mesto, tu je i voznja bicikle, trcanje, plivanje izaberi ono sto ti najvise odgovara - nesto mora da ti odgovara. Mozda ti treba neki dnevni plan kako bi se sredio pa ga napravi. Lepo uklopi sve sto ti treba i vezbe i ishranu i ucenje i izlaske a sto se toga tice muvanje po gradu i sam nije tako lose. Sve to znaci da se malo sredis, pocnes pozitivnije da razmisljas. Sve to nece odmah da krene onako kako zelis ali budi uporan i videces za mesec dana da ces se mnogo bolje osecati.
E uporedo sa tim kreni malo da istrazujes zensku seksualnost. Vidi sta sve zenama odgovara ( imas o tome na internetu gomilu stvari ) imas znaci fore te tri nedelje pa kad ti devojka dodje pa kad te vidi doteranog, namirisanog malo zategnutog optimisticnog bice i ona iznenadjena pa ce dobiti zelju da i ona tebe istrazi :D Znas sve je to u glavi i sa zadovoljstvom samim sobom.Ako se ti ne trudis oko sebe izgubice i ona volju a i obrnuto ali neko prvi mora da pocne.
Ti ne moras da imas savrsenu figuru kao ni tvoja devojka ali moras da brines o sebi. Ne moras da budes prelep kako bi nasao zenu koja ti odgovara.Ali moras da radis na svom fizickom izgledu a onda i o ostalom kako bi vise postovao sebe a kada to budu videli postovacete i drugi.Bilo je puno emisija kada neka zena dodje nikakva masna, debela, bubuljicava u frizerski salon, pa kod kozmeticara pa u butik pa kad je skockaju i najgrdje stvorenje dodje ti da zagrlis! I kazes kako dobro izgleda.... :o E pa to se sve odnosi i na muskarce.
A onda kad steknes samopouzdanje tvoja sloboda!
Ne bih ti preporucila da raskidas sa devojkom jer ocigledno da je volis i ne razmisljaj iz kojih razloga. To ce vremenom doci na svoje. Ako bi sad poceo da razmisljas dali je ona za tebe i zbog cega si ti u stvari sa njom to bi bilo jos gore.Ne opterecuj se.Ako ti je lepo sa njom samo nastavi ali malo se trgni i uradite zajedno nesto da vam bude bolje.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Čet Avg 12, 2010 6:08 am 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 6:00 am
Postovi: 75
I jos nesto: ti si jos i suvise mlad, u godinama kada se tek formiras kao licnost kao muskarac. Normalno je da se tako osecas.Zene sazrevaju mnogo pre muskaraca. Hteo bi sve,hteo bi da budes seksualno zreo ali za to neke druge stvari treba da se srede da bi to bilo kako treba. Inace mislim da si izabrao divnu profesiju.Moj muz je zavrsio isto samo sto se nazalost ne bavi time to mu je sad vise kao hobi.Ali to je nesto sto moze da te ispuni budi kreativan.
Cesta promena raspolozenja su isto normalna ali tu nikako ne pomaze lenjost ,losa organizovanost, previse spvanja a boga mi mislim da ubija i cimer koji se isto ponasa.
Inace, menjanje zivota koji nam ne odgovara uopste nije tako spor proces. Iznenadio bi se kako je to lako i brzo. Samo treba volje!
Sve najbolje!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Sub Okt 09, 2010 1:19 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 09, 2010 12:15 am
Postovi: 7
Ја сам имао исти проблем, и проблем је психичке природе. Тај проблем неће решити ни једна обична девојка, па макар била и анђео без крила већ строго професионалне особе. То су психотерапеут и психопрактичарка.

Проблеми су: страх од женске доминације, недостатак самопоуздања, патолошки вишак осећаја кривице. Проблем настаје када мајке у сину (или синовима) гледају љубавника, кога не могу добити од свога мужа, и у сину (синовима) граде своју емотивну сигурност. Почетак решавања проблема је ослобађање зависности од мајке, и јачање личности, а коначан успех је када личност постане толико јака да пред мајчином манипулацијом победи синово нећу и не. Мој пут оздрављења без професионалне помоћи је био јако дуг, и трајао је до мојих 23, када сам први пут посетио психотерапеута. Само три одласка су ми била довољна, да почнем суочавање са самим собом, али због материјалних потешкоћа практично суочавање је одлагано (јер основни предуслов је бити независтан од мајке, па макар живео и у најгорим условима). Тек много касније, пошто сам доживео неуспели покушај секса са неком коју су ми набацили пријатељи, отишао сам код психопрактичарке. Психопрактичарка ме је ослободила страхова и трауме због неуспелог сексуалног покушаја, и поставила ми реалну представу о сексу у подсвести, у којој се и налазио мој проблем. Непуна два месеца након тога сам први пут пољубио неку девојку са своје 24 године, а после тога је све кренуло полако да се ослобађа... Сада имам 26 година, још се потпуно нисам ослободио свих страхова, али сам научио да се суочавам са њима. Мало по мало, напредак је константан, тако да мислим да сам достигао емотивну зрелост просечног 20-тогодишњака...

Корак 1. Одлазак код психолога.
Корак 2. Економско осамостаљивање, ослобађање зависности од мајке, и најмање 3 дана недељно без икакве комуникације са мајком.
Корак 3. Поновни одлазак код психолога.
Корак 4. Психопрактичарка. Највероватније ће бити довољан само један одлазак. Обавезно са дужим стажом, и која је скинула невиност читавом низу момака.
Корак 5. Упознавање девојака строго стартом, и избегавање девојака које су и најмање непријатне. Продужи даље, стартуј следећу.

Поготову се препоручују гостовања, односно стартовања у средину у којој те не познају, што теби диже цену као "интересантном странцу", а теби још и разбија трему. То је добро уложен новац у своје емотивно оздрављење. Нарочито што се у Београду већина девојака понаша ненормално када их стартујеш на нормалан начин, што је у мањим градовима и иностранству реткост. Нарочито препоручујем градове Војводине (изузев Новог Сада), Поморавља, Бугарску (источни део), Македонију, Хрватску (Загорје, подручје Ријеке и Истре), а ако сакупиш довољно пара рачунај и на Чешку, Украјину и Русију (изузев Москве). Сада о стартовању би могли написати књиге, што из мог, што из искуства мојих пријатеља...

Психопрактичарка је једно племенито и опасно занимање, јер психопрактичарке свакодневно трпе онај тежак део мушкараца, мушкараца који имају проблема са женским светом и један вишак тестостерона који се мора испољити. Психопрактичарке, са друге стране, трпе јавну осуду уз називе "к*рва", "др*ља", или службено "проститутка" са једном погрдном конотацијом. Њихов по друштво изузетно користан рад је у нашој земљи потпуно ван закона, те трпе четвороструки притисак: проблеми клијената, менаџери из криминалних кругова, притисак полиције и јавна осуда од стране друштва. Када се сумира вишак тестостерона испољен кроз навијачко насиље, брзу вожњу, малтретирање жена и деце, неки пут чак и убиства или самоубиства, долази се до тога колико је занемарена улога психопрактичарки у овом друштву. У неким античким градовима је било забрањено да се жени мушкарац који никада није био у јавној кући...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Sub Okt 09, 2010 4:07 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:38 pm
Postovi: 3083
Rail_Serbia,
vi treba tek da otpocnete pravu psihoanaliticku psihoterapiju...............

_________________
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOKZJ3l4XBTjpRaYrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-doktor-1034611066561672/


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Strah od seksualnog odnosa i problemi sa erekcijom.
PostPoslato: Sub Okt 09, 2010 11:28 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 09, 2010 12:15 am
Postovi: 7
Не, погрешно сте ме схватили.

Ја сам јако добро проучио свој проблем како бих га решио, а такође сам јако добро простудирао кератокоњуктивитис аденовирус, који сам имао крајем 2009. О проблемима које сам имао знам ммного, а о осталим проблемима знам мало. Према проституткама сам јако сентименталан, јер ми је једна са само једном посетом решила проблем. Јако ми је било ружно када сам гледао једну полицијску емисију о проституцији, када сам видео шта све јадне жене трпе. Сада сам у вези у којој сам јако срећан :P


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 44 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: