Do aprila meseca ove godine iscitala sam sve forume i textove o opadanju kose jer mi se jaaaaako proredila po razdeljku tako da mi se bas poprilicno vidi teme. Sad imam skoro kratku kosu da bi dobila na volumenu ali dzabe. Probala sam sa fitoval kapsulama,nirel samponom,biomelemom,raznim vitaminima...nista mi nije pomoglo. Aprila sam bila kod dermatologa i sve mi je ok-sedimentacija,glukoza..,nemam problema sa zubima,ni problema sa ginekoloske strane. Imam stresnih situacija ali nista preterano.Zdravo se hranim,nikad nisam drzala dijete,pijem multivitu..
Sve u svemu-dermatolog mi je prepisao Merz spezial (pijem vec drugu turu jer se uzima pa pauzira 3 meseca). Koristila sam Plantur sampon i losion i sad koristim Alpecin sampon i losion.Imam slabu cirkulaciju ali redovno utrljavam losion tako da masiram teme.
Posle svega,nije mi nista bolje,tj kao da bas nista ne radim po tom pitanju,sve je gore i gore.

Da li neko ima negativna iskustva sa preparatima Dr Wolfa?
Inace,imam osetljivu kozu. Losion nisam bas redovno koristila i sad ga koristim nekih nedelju dana i kao da imam neki jako blagi, nelagodni osecaj na kozi i to samo,opisno receno,gde se nosi visoki konjski rep ( na kosu stavljam samo snalice,ne koristim gumice za kosu).Kazu da je normalno da opadne oko 80-100 dlaka ali za moju kosu je to previse jer je i ovako retka. Sto je najgore,to mi je postalo veliko psihicko opterecenje.
Probala sam sve sem muckalice sampona-kosili,ad kapi,pantenol.. i komovice sa belim lukom jer se tek sad pribojavam da bi to moglo agresivno da deluje na moju kozu glave i jos vise pogorsa situaciju.
Ima neko neki savet? Ja sam ostala bez ideja a izgleda da cu i bez kose

U napred..hvala