Cao...prije nedelju dana sam operisala nos,rijec je o devijaciji i estetici,mada nisam imala potrebe da radim estetiku.Operisala sam se privatno,nalazi prije operacije su mi bili odlicni,operacija je dobro protekla,posle operacije nisam imala nikakve bolove,nisam imala ni podlive ni modrice,za divno cudo,tackicu nisam imala na licu,a uklanjali su mi baburicu,dobar dio kosti na lijevoj strani i prosirili nosne pregrade.Sjutra dan sam izasla iz bolnice,opet nisam imala bolove,ali sam osjecala jak pritisak i stezanje u nosu,tamponi u nosu su mi jako isli na zivce,prilikom skidanja nisam osjetila nikakav bol,samo je malo neprijatno,ali sto se mora nije tesko

.Nakon 7 dana skinula sam gips tj.masku isvu su zadovoljni rezultatima,nos mi je manji,drugaciji,nemam baburicu,kost,ne krivi mi se kad se smijem,profil mi je lijep.
E posle skidanja gipsa nos mi je malo otecen,i doktor mi je rekao da ga malo masiram od korijena pa prema dolje sa dva prsta kako bih brze makla otok.Pijem Cyhimoral jos uvjek.DA LI NEKO OD VAS MOZE DA MI KAZE NESTO U VEZI MASIRANJA NOSA I O CISCENJU NOSA...Ja disem na nos,koristim kapi Nafazol i AD kapi,i rekao mi je doca da ispiram morskom vodom.Nos mi je pun krastica na pocetku,tj.sa strane,rekao mi je da ce konci sami da ispadnu,i smijem li ja to sama malo da cackam.UNAPRED ZAHVALNA NA ODG.