POSLE TOLIKO MUKA,BOLOVA SA KOLENOM,KONAČNO K O N A Č N O JE SVEMU DOSAO KRAJ,22.4.OPERISAO SAM PREDNJE UKRSTENE LIGAMENTE I MENISKUS U NOVOM SADU KOD DR.MILANKOVA,KOJI JE K R A LJ!!!SVE NAJBOLJE O COVEKU. ,DANAS JE 7.5 A VEC SAVIJAM NOGU OKO 100 STEPENI,OSLANJAM SE POMALO NA NJU I OSECAM SE FENOMENALNIO.SAMO RAD RAD RAD...I BCE SVE OK.U SREDU VADIM KONCE I JOS PAR DANA I BACAM STAKE:):):)
SVI ONI KOJI IMAJU ILI SU IMALI SLIČAN PROBLEM,JAVITE SE,AKO MOGU DA VAM IKAKO POMOGNEM,NEKIM SAVETOM,INFORMACIJOM(JA SAM SE PRE OP OVDE RASPITIVAO U VEZI ISTE I ZNATE KOLIKO SAM ODGOVORA DOBIO?NIJEDAN...ALI NEMA VEZE:)
operacija acl-OPERISAN:)
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 11, 2010 11:45 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 7:58 pm
Re: operacija acl-OPERISAN:)
evo ja samo na napisem... da ne bude da nije niko odgovorio... heh... i ja sam operisala prednji ukrsteni ligament i meniskus(treniram rukomet)... kod mene je sada sve ok,prosla je vec godina dana...kod vas,sve u redu? pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 11, 2010 11:45 am
kod mene je proslo 5 meseci od operacije,teretana,trcim vec pun gas,doduse pravolinijski,ali ja mislim da za 3 meseca ce to biti sve super....posle koliko vremena si ti pocela da treniras tj vratila se rukometu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 7:58 pm
pa ja sam se vratila rukometu mozda nakon 7 mjeseci... prvo sam pravolinijski trcala nakon mozda 6 mjeseci, pa onda tezi pokreti i rotacija koljena...i tada moram da nosim steznik za koljeno sa metalnim polugama sa strane... ali ja sam zadovoljna... pozdrav