Da li je moguca greska???

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita

Odgovori
milicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 9:46 pm

Da li je moguca greska???

Post od milicica »

Mozda je glupo pitanje ali sam mnogo zabrinuta,naime zelela bih da znam da li je moguce da su u laboratoriji u drzavnoj bolnici pogresili,naime mi radili su mi analize na viruse (posto sam imala adenoviruse,citomegalo,koksaki i epstenbar )a sad su dobili rezultat da mi je hcv ili hsgab pozitivan al nisam bila u kontaktu sa nijednom osobom koja ovo ima,doktorka infektolog koji me godinama prati nije htela nista da mi kaze juce niti objasni kaze "Da me ne opterecuje" uz to mi je rekla da imam jedan plus ali ne znam na koji od ova dva virusa pa je ponovila ponovo mi uzeli krv da urade analize samo na ta dva virusa i to ja ne bi ni znala sta ce da mi urade da nisam uzela papir i procitala samo ta dva virusa koja trazi da se ponove:( Nista nije ni htela da mi objasnjava samo mi rekla da je mozda neka unakrsna reakcija svega sto sam imala:( A ja sam toliko se opteretila time i ne mogu da razmisljam vise ..Ubija neizvesnost al se nadam da u laboratoriji mogu da pogrese jer se tek uce da rade te analize:((((( Jer postoji onda za ta dva virusa kao za one gore navedene sto sam imala IgG i IgM da znam dal je trenutna infekcija ili ...Ne znam vise ni sta da mislim...Molim nekog ko se razume u to da mi objasni koja su to dva virusa i dal testovi mogu da pogrese i sta bi trebala da uradim...Evo navescu i simptome koje imam bolove u nogama i rukama ,temperaturu koja dodje do 37.3 ne visa ,i uzasna preskakanja i bolove ponekad u predelu srca al to je zbog prelezanog mioperikarditisa.Jedino mi nisu uradili da vide da se nije koksaki navratio inace sve ostalo kazu da su uradili:(( a krvna slika mi je na granici kako mi je doktorka rekla,ne znam sta to znaci,fibrinogen mi je 3.4 a leukociti su mi 3.5 :(
Hvala Vam unapred
Korisnikov avatar
daso
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 2:46 pm

Re: Da li je moguca greska???

Post od daso »

fibrinogen vam je u granicam normale, leukociti malo sniženi... ta blaga temperaturica je tu...moguća neka blaga virusna infekcija, ništa strašno... što se tiče ova dva pozitivna, najbolje sačekat da se naprave kontrolni nalazi...
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
milicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 9:46 pm

Re: Da li je moguca greska???

Post od milicica »

Hvala Vam na odgovoru isla sam za svakis lucaj i kod kardiologa uradili mi ekg i ultra zvuk srca posto imam ucestale bolove u grudima i preskakanja a uz to mi pritisak varira pa mi smeta:( i plus se mnogo brzo zamaram.Kardilog mi je rekao da mi je stanje isto kao pre par godina kad su mi bili virusi u akutnoj fazi imam prolaps mitralne valule i zadebljan perikard.Na rezultate jos uvek cekam kazu da nisu jos gotovi al se nadam da ce u toku ove nedelje biti.Hvala Vam na odgovoru ....
Odgovori