Zadebljana vena

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Meadows
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 14, 2010 1:53 pm

Zadebljana vena

Post od Meadows »

Ovako ukratko...imam 19 godina, juce u toku seksa devojka mi je rukom u par navrata malo jace pritisnula penis, za vreme sexa nista nisam primetio...
Ali kasnije sam primetio da mi je ona velika vena koja ide sredinom penisa malko naduta na sredini, ne boli me i ne smeta mi u toku erekcije ali me opet zabrinjava sta se desilo?
Takodje sa desne strane koza penisa mi je malo naborana ali me takodje ne boli :/
Meadows
Novi član
Novi član

Re: Zadebljana vena

Post od Meadows »

Zar niko mudar da odgovori? :/
P.S- Da li smem da upraznjavam sex i pored toga, kuca mi je prazna jos 2 dana :/
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

vene su normalan sastavni deo koze penisa, kod nekog su naglasene, znaju da nabreknu ponekad, kod nekog skoro neprimetne...na slepo ne moze da se da neki komentar...moguce je da se radi samo o iritaciji prilikom odnosa...napravi malu pauzu dok se to malo ne smiri, ne treba preterivati... :wink: a ako primetis nesto ozbiljnije od te vene, onda idi na pregled...ali verujem da je sve ok...
Meadows
Novi član
Novi član

Post od Meadows »

Ah hvala ti, imali smo odnos jos par puta posle toga i sve je bilo ok...
Da naglasim meni vena nije izrazena u erekciji - samo u opustenom stanju,promene boje nema i naravno ne boli me, naravno posto je naduta na srednjem delu malko je i pokretljivija ispod koze...
Omg sram me sad da bas ulazim u detalje ali to se desilo kada sam njoj pustio da me "obradi" rucno, a ona je bila malo grublja pa mozda zbog toga...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

mozda je i samo zbog toga, hehe, zato uvek "pazljivo" :wink:
Meadows
Novi član
Novi član