kozica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
jjjjj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 7:46 pm

kozica

Post od jjjjj »

Mogu normalno da prevucem kozicu i pri erekciji i u opustenom stanju ali mi je nekako neobicno i kad treba da spavam sa devojkom uvek mi je kozica preko pa jel to neki problem ili ne
Korisnikov avatar
purplehead
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 8:48 pm

Re: kozica

Post od purplehead »

Ako devojci ne smeta što se ti buniš? ;)
Upsut, da li ti kožicu možeš da vratiš posle erekcije ručno?
Nisu svi penisi isti, da ti bude lakše.
Većinu fimoza i parafimoza možete rešiti pažljivom upotrebom didermal masti koja širi kožicu onako kako nama treba (najraniji uzrast 2 godine starosti pa nadalje)
jjjjj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 7:46 pm

Post od jjjjj »

I pre erekcije i u erekciji i posle kozica mi je preko a ako mislis da li mogu posle erekcije da je prevucem mogu bez problema
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ako nista ne zapinje, ne steze, normalno se svlaci sa glavica i vraca na njega, onda ne brini...kod svakog je razlicita "kolicina" kozice kao i gradja celog penisa, kod nekog ce se prilikom erekcije kozica sama zavrnuti potpuno, kod nekog ce cak i ceo glavic ostati pokriven u erekciji, sve je to individualno...bitno je da sve funkcionise bez problema...u slucajevima kada kozice ima bas previse pa ne dozvoljava tokom penetracije nikakav kontakt glavica sa vaginom, moze se eventualno razmotriti cirkumcizija (totalna, parcijalna), ali ako uzivas potpuno, ako si zadovoljan osecajem onda stvarno bez brige, samo napred! :wink:
Odgovori