POOOMOOOOC
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 24, 2010 10:48 pm
POOOMOOOOC
Treba mi velika pomoc tj u dilemi sam velikoj. Bio sam na pregledu kod Gavrilovica posto sam cuo da je najbolji kod nas za povrede kolena..... recite mi da li je ko kod njega operisan??? i kako se sada oseca.......... hvala puno
Re: POOOMOOOOC
Zdravo, ja nisam cula za GavrilovicA, A sa cerkom sam obisla skoro sve ortopede.
Ne mogu da ti pomognem , ali mozda mozes ti meni, da li bi mi rekao gde on radi ?
Ne mogu da ti pomognem , ali mozda mozes ti meni, da li bi mi rekao gde on radi ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 09, 2010 8:16 pm
Re: POOOMOOOOC
moj decko je imao nesrecu motorom u crnoj gori udario je u stenu. bio je nepokretan poslem niza operacija u nemackoj i na banjici poceo je da hoda vezbanjem je skinuo jednu staku a za drugu nogu i drugi kuk su mi lekari rekli da mu je poremecen centar za ravnotezu u kicmi i da je dobio cerebralnu paralizu laseg oblika. ja sa tragajuci na netu cula za te lekare u curpiji i da su ovikasni. volela bi ako mozes da mi kazes kakva su ti saznanja o tome i koliko su uspesne i rizicne operacije i koliko kostaju. a decko mi je u cg i volela bi ako bi mogo da mi das brojeve telefona ruskih lekara da stupimo u kontakt sa njima. odgovori mi ili ovde u p.p ili na mail [email protected] mnofgo bi mi znacilo hvala unapred