staphylococcus

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
bonux
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 6:42 pm

staphylococcus

Post od bonux »

Pozdrav svima koji zele da pomognu, imam 20 godina i vec godinu dana me muce neke bakterije ili ne znam sta vec, na pocetku su mi u mokraci nasli streptokokus nakon terapije sve je bilo ''ok'' i odem kod urologa,on mi uradi bris uretre i glansa i nadju stafilokokus, prepise on meni neke lekove i kremu ja popijem to i namazem, medjutim nije imalo efekta, jos uvek imam malo naduveno na vrhu penisa,znaci infekcija jos uvek postoji, povremeno se javi svrab na vrhu glavica...ne znam u cemu je problem, urolog nije ni spomenuo da treba da uradim test na hlamidiju mada ja mislim da treba da proverim, ali me strah da rezultat nije pozitivan :(
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: staphylococcus

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne preostaje ti nista drugo nego da zaista proveris da li imas ili nemah hlamidiju, onda ces moci bar mirno da spavas. Hlamidija nije neizleciva !!!
Takodje, posle uzimanja lekova, potrebno je uraditi kontrolne briseve da se vidi da li je antibiotik bio delotvoran.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori