kako se otarasiti neprijatnih zvukova u vratu-krckanje

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
fizioterapeut_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2010 8:39 pm

kako se otarasiti neprijatnih zvukova u vratu-krckanje

Post od fizioterapeut_bg »

isti problem kao sto sam i ja imao u pitanju je los polozaj atlasa,spazmaticni misici i kriva i sabijena vratna kicma tako da pri nekim pokretima se cuju zvukovi kao da kosti krckaju,to zna da pravi jake iritacije i bolove u glavi tipa(vrtoglavice glavobolje i migrene) i trenjenje ruku,te vezbe koje vi radite sam i ja isto radio i u tom momentu dok radite vezbe vrat je jako zagrejan i prokrvljen ali uzrok problema nije resen tako da cim se vrat ohladi problem i krckanje se jako brzo vracaju.dok ne namestite atlas 1 vratni prsljen koji vam je sigurno izleteo iz lezista i pritiska ostale prsljenove i diskuse i ne nadjete adekvatnog kiropraktora i atlas specijalistu da vam rastereti vrat i vratne prsljenove nikada se necete resiti tih tegoba...ako smem da preporucim coveka sa iz bga-vozdovac koji je meni uspesno resio isti takav dugogodisnji problem mozete ga naci u google pod *UKLONJENO*.zelim vam brz oporavak
Odgovori