bubrezni problemi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
crni panter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 20, 2010 11:16 am

bubrezni problemi

Post od crni panter »

MOLIO bih da mi kazete sta treba preduzeti IMAM povecani kreatinin u bubrezima 102.svakim sledecim nalazom se kreatinin povecava,takodje imam kamen i pesak ,i ucestalo mokrenje i danju i nocu,kako to mogu spreciti,ili izbaciti i cega se treba predrzavati,pravilne ishrane,sta treba da uradim.
malesd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 21, 2010 8:52 pm

Re: bubrezni problemi

Post od malesd »

u mene je kreatinin prije 4 mjeseca bijo 196 a prije par dana 290 a ureja je dobra i ostali nalazi . voljela bi isto da mi neko malo objasni vise o kreatiniu. cula sam da treba piti sto vise tecnosti.ja pijem 2 litre dnevno .dali je to malo i kolko bi smjela piti dnevno tecnosti.hvala.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: bubrezni problemi

Post od Vragolasta Amfibija »

crni panter napisao:MOLIO bih da mi kazete sta treba preduzeti IMAM povecani kreatinin u bubrezima 102.svakim sledecim nalazom se kreatinin povecava,takodje imam kamen i pesak ,i ucestalo mokrenje i danju i nocu,kako to mogu spreciti,ili izbaciti i cega se treba predrzavati,pravilne ishrane,sta treba da uradim.
Potrebno je da odes na pregled kod urologa i da pratis terapiju koju ti on propise.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori