Izvinite, imam jedno pitanje. Imam fimozu a imam 16god i zanima me da li je fimoza sprecila moj penis u rastu ili samnom nije nesto u redu kad mi je samo 13-14cm.
Moje konkretno pitanje glasi, AKO OPERISEM FIMOZU DA LI CE ON DA RASTE JER SAM CUO DA U 17.OJ DOSTIZE MAXIMUM U RASTU????
OVO JE HITNO, ne bih da zavrsim kao ovaj jadnik, ali se donekle i slazem sa njim.
sta da radim???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Necemo valjda opet da se ubedjujemo da pomenuta velicina penisa spada u evropski prosek...ako ne verujes pogledaj sledecu stranicu http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_size i videces sta kazu razna istrazivanja...
Ne postoji odredjeni broj godina kada polni razvoj dostize svoj maximum, to je individualno. Polne karakteristike se kod nekoga razviju u potpunosti u prilicno kratkom periodu, svega godinu-dve nakon prvih znakova puberteta, a kod nekih se to razvuce i po nekoliko godina...kod svakoga je drugacije....mada, ako su ti se prvi znaci puberteta pojavili jos sa nekih 11-12 godina, verovatno je tvoj polni organ do sada dostigao definitivnu velicinu.
Nisam jos cuo da fimoza moze da zaustavi rast polnog organa.
Ne postoji odredjeni broj godina kada polni razvoj dostize svoj maximum, to je individualno. Polne karakteristike se kod nekoga razviju u potpunosti u prilicno kratkom periodu, svega godinu-dve nakon prvih znakova puberteta, a kod nekih se to razvuce i po nekoliko godina...kod svakoga je drugacije....mada, ako su ti se prvi znaci puberteta pojavili jos sa nekih 11-12 godina, verovatno je tvoj polni organ do sada dostigao definitivnu velicinu.
Nisam jos cuo da fimoza moze da zaustavi rast polnog organa.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5